Zvezda pronašla desnog beka: Lalatovićeva velika želja stiže na Marakanu (VIDEO)

Srpski šampion bi tokom januarskog prelaznog roka trebalo da dovede 25-godišnjeg Miloša Cvetkovića, trenutno člana Napretka

  • 6

Povreda Marka Petkovića sredinom jesenje polusezone umnogome je poremetila koncepciju trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića koji nije imao kvalitetnu alternativu za člana mlade reprezentacije Srbije. Menjali su se na toj desnoj strani Nejc Pečnik i Savo Pavićević, ali kako sada stvari stoje srpski šampion će od januara imati novu uzdanicu u odbrani.

Rukovodstvo Zvezde već je preduzelo odgovarajuće korake kako bi iz Napretka doveli Miloša Cvetkovića, veliku želju trenera Lalatovića još tokom leta. Lalatović je Cvetkovića trenirao upravo u Kruševcu, a u momentu kada još nije bio ni promovisan u trenera Zvezde jasno je isticao kvalitete 25-godišnjeg desnog beka.

- U Napretku ima nekoliko igrača za Zvezdu. Ukoliko se vratim na Marakanu pokušaću da dovedem Regana, Gavrića i Cvetkovića - rekao je tada Lalatović za Telegraf. Samo dva dana pre nego što je obelodanjeno da će biti novi trener srpskog šampiona.

Gavrića je doveo, Regan je izabrao Čukarički, a Cvetković će najverovatnije u januaru zadužiti crveno-belu opremu i pojačati dejstvovanje Zvezde preko desne strane gde crveno-beli trenutno imaju samo mladog Marka Mijailovića. Predrag Đorđević je sklonjen iz tima i otići će na kraju polusezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konan

    5. decembar 2014 | 08:49

    Ljudi moji verujte mi Djordjevic je bolji igrac i od Cvetkovica i od Petkovica.Pa decko je 2 godine najbolji ocenjeni igrac nase lige a nije dobio sansu kod naseg velikig strucnjaka lalatobica koji dovodi igrace Matijasevica i tako se tale...

  • Savica

    5. decembar 2014 | 12:01

    Nemaju novca u dugu su a kupuju. Terzic MADJIONICAR.

  • Vopi

    5. decembar 2014 | 12:42

    Imamo Djordjevica na desnom beku a on ga busi i dovodi ovoga za kojeg prvi put u zivotu cujem. Ako ce nas odusevljavati kao Gavric mnogo ti hvala lale ali bas ti hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA