Lazar Marković blizu kluba koji je mogao da ga proslavi mnogo pre Benfike?

Čak i Zdravko Kuzmanović italijanskim medijima sugeriše da bi bilo odlično da dete Partizana dođe ponovo na Meacu

  • 6

Mogao je Lazar Marković, mogao, da podigne svoju cenu posle samo jedne utakmice. Odlična igra, ako se sećate, na Meaci protiv Intera u dresu Partizana 2012. godine, kada je do ludila dovodio poslednju liniju odbrane italijanskog kluba morala je da bude krunisana pogotkom kada je izašao 1 na 1 sa golmanom Intera Samirom Handanovičem.

Slovenac ga je zaustavio, a apsolutni junak do tada Marković je osetio da je imao trenutak da se na velikoj pozornici prikaže u najvećem svetlu.

Odlazak u Benfiku, pa Liverpul, gde skoro i ne igra doveli su do toga da mnogi veruju da za Lazara ima mesta u najvećim evropskim klubovima, kakav je upravo milanski.

Interesovanje kluba u kojem igraju Vidić i Kuzmanović moglo bi u januaru upravo da bude intezivirano kroz dovođenje Lazara iz Engleske gde sebe ne pronalazi.

U tome se slaže i Zdravko Kuzmanović, prvotimac na Meaci trenutno.

- Marković je odličan spoljni napadač, koji je veoma brz. Nažalost, u Liverpulu ne dobija mnogo prostora da igra. Znam da je Inter u prošlosti bio zainteresovan za njega i siguran sam da čelnici kluba ne bi pogrešili u slučaju da obnove kontakt - rekao je Kuzmanović u intervjuu listu Tutosport.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    5. decembar 2014 | 16:01

    auuuu zemljače koja si ti prevara. Pa ti samo umeš da trčiš. ...do duše ko muva bez glave. Koliko dugo nisi dao gol? ??

  • Zeljko PSG

    5. decembar 2014 | 18:09

    Ralno jedan na jedan decko ne zna da prode.Izvikan kao i svi nasi igraci...

  • Сима

    5. decembar 2014 | 18:07

    Што ме подсећате на тај тренутак,тренутак који је могао бити највећи у новијој историји!Победа над шампионом Европе у његовој кући!Па после Ливерпула Интер је најпознатији као клуб који баца паре на фудбалере који имају по две леве ноге!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA