Najlepši gol Dejana Stankovića! Da su ga dali Mesi ili Ronaldo već bi bio gol veka! (VIDEO)

- Sećam se tog gola Ameliji, znao sam da loše ispucava loptu, opalio iz prve, odsela je u mreži. Klupa je poludela od sreće, kao i Murinjo - prisetio se Stanković

  • 9

Dejan Stanković je u karijeri postigao mnogo lepih golova, pogodaka za TV špice, ali je pogodak sa centra terena u dresu Intera protiv Đenova, po mišljenj sadašnjeg pomoćnog trenera Udinezea njegov najlepši u karijeri.

Dvojica Dejana, Stanković i Savićević, u konkurenciji za najlepši gol u 60 godina dugoj istoriji UEFA.

Stanković se seća da je sličan gol postigao i u dresu Zvezde, ali za to nema dokaza.

- Dao sam isti takav gol i kada sam igrao za Zvezdu, ali nije bilo kamera da to snime. Šteta - rekao je Stanković poznatoj fudbalskoj reviji 4-4-2.

- Sećam se tog gola Ameliji, znao sam da loše ispucava loptu, opalio iz prve, odsela je u mreži. Klupa je poludela od sreće, kao i Murinjo - prisetio se Stanković.

Za gol je zaslužan i portugalski stručnjak, koji je igračima u pripremi meča naglasio da uvek budu spremni za udarac, jer Amelija ima problem sa ispucavanjem.

- Da su ovakav gol dali Ronaldo ili Mesi, već bi bio proglašen za gol veka. Ali nema veze, ja sam i ovako zadovoljan što sam ga dao - rekao je Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НОВИ БЕОГРАД

    5. decembar 2014 | 23:06

    Jedan je Deki...zvezdina legenda,srce i glas su mu drhtali ispred severa kad je uzeo mikrofon u ruke... ULTRAS BELGRADE

  • аконкагва

    5. decembar 2014 | 20:02

    Ово је најлепши, а најзначајнији је можда гол Ладићу на Максимиру. Злата вредан!

  • Iznogud

    5. decembar 2014 | 21:47

    Mnogo prelepih golova je dao. Cini mi se prvi gol za Lacio da je bila golcina, pa ovaj zatim Salkeu... bilo je tu jos lepih golova. Jedan od najvecih nasih fudbalera,ako ne u istoriji onda bar u poslednje 2 decenije. Rekorder.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA