Grobari, zaboravite na kišu i hladnoću, dođite na proslavu!

Partizan poziva svoje navijače da u nedelju dođu na stadion i podrže klub u poslednjoj utakmici jesenje polusezone u domaćem prvenstvu

  • 9

Fudbaleri crno-belih u poslednjem meču u Jelen Superligi u 2014. godini dočekuju Borac iz Čačka. Izabranici Marka Nikolića još pre dva kola okitili su se naslovom jesenjeg prvaka i jedina nepoznanica je sa koliko bodova prednosti će ući u prolećne bitke.

Klub iz Humske želi pobedom da se oprosti od svojih navijača i poziva ih da u što većem broju dođu na stadion. Iza crno-belih nalazi se uspešna polusezona u kojoj su bili jedini srpski predstavnik na međunarodnoj sceni, plasirali su se posle tri godine u polufinale Kupa i osvojili jesenju titulu.

Međutim, sa druge strane dolazili su problemi sa kojima fudbaleri i stručni štab nemaju veze. U jednom trenutku Partizan je ostao bez struje i grejanja, članovi Omladinske škole i zaposleni su štrajkovali, plate i premije debelo kasne.

Zbog svega navedenog ostvareni rezultati dobijaju na značaju. Šef stručnog štaba Marko Nikolić naglasio je da želi da njegov tim odigra utakmicu agresivno i maksimalno ozbiljno kako je to činio i u prethodnih 14 kola nacionalnog prvenstva.

- Dobro je da se stvara ne svečarska, nego jedna vrsta borbene i ratničke atmosfere. Ne bi bilo dobro da atmosfera bude svadbarska kao u košarci pre dva dana kad je zbog povratka dva bitna igrača ambijent uveo tim u loše stanje. Gledaćemo da se nama ne ponovi loše iskustvo koje su imali prijatelji iz košarkaškog kluba. Bilo bi neprijatno da sad u poslednjem kolu nešto pokvarimo i zato moramo da se podignemo na gornje granice mogućnosti - rekao je Nikolić.

Utakmica između Partizana i Borca iz Čačka igra se u nedelju od 15 časova na stadionu u Humskoj ulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    6. decembar 2014 | 15:16

    Dolazim, cim bude prekriven stadion i bude nalik bar 10% stadionima u savremenom svetu. Sad udrite minuse, ali bar necu da kisnem.

  • Ralexic

    6. decembar 2014 | 16:44

    Ako nećeš da kisneš idi na marakanu ali tamo nema ni f od fudbala

  • Zvezda

    6. decembar 2014 | 22:49

    Dve hiljade je BROJ za njih :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA