Ronaldo het-trikom oduševio, ali i razočarao navijače ponašanjem, prva pobeda Đukića!

Portugalac je prvo pokazao da je nefer igrač kada je iscenirao jedanaesterac za svoj tim, ali je utisak popravio sa tri pogotka kojima je nadokandio post iz prethodnog kola * Kordoba koju predovodi naš stručnjak ostvarila prvi trijumf sa njim na klupi

  • 6

Real Madrid i njihov gradski rival Atletiko bili su sigurni u svojim mečevima, iako je ovaj dan u Primeri doneo dosta uzbuđenja. "Kraljvski klub" došao je do pobede nad Seltom 3:0, ali je ovaj meč ostao u senci Kristijana Ronalda, dok su "jorgandžije" rutinski slavile protiv Elčea 2:0.

Prvaci Evrope su se poprilično pomučili protiv čvrste ekipe iz Viga, a vođstvo im je doneo pomenuti Ronaldo iz jedanaesterca koji je prethodno dosuđen, nakon što je se on bacio i isfolirao, a sudija je naseo na njegov trik.

U 65. minutu Portugalac je postigao svoj drugi gol na meču, čime je nadoknadio ono što je propustio u prethodnom kolu, a tačku na meč stavio je het-trikom u 82. minutu čime je poboljšao svoj učinak na 21 gol do sada u nacionalnom šampionatu.

Prvak Španije, Atletiko prati svog gradskog rivala u stopu, a sada je izbio na drugu poziciju i preskočio Barselonu koja igra svoj meč tek u nedelju. Himenez je postigao svoj debitantski pogodak za Atletiko u 16. minutu posle sjajne akcije u kojoj je učestvovalo nekoliko igrača.

Sve dileme oko pobednika razrešio je Mandžukić na startu drugog poluvremena posle odlično izvedenog kontranapada.

Miroslav Đukić je ostvario prvi trijumf otkako je seo na klupu Kordobe i počeo je lakše da diše. Ekipa srpskog stručnjaka trijumfovala je na neugodnom gostovanju Atletiku u Bilbau pogotkom Gilasa u 23. minutu, a ovaj meč će ostati upamćen i po jednom istorijskom trenutku za domaći tim.

Primera, 14. kolo:

Subota

Elče - Atletiko Madrid 0:2

(Himenez 16, Mandžukić 53)

Atletik Bilbao - Kordoba 0:1

(Gilas 23)

Real Madrid - Selta 2:0

(Ronaldo 36, 65)

Deportivo la Korunja - Malaga 0:1

(Darder 21)

Nedelja

Rajo Valjekano - Sevilja 12.00

Barselona - Espanjol 17.00

Viljareal - Real Sosijedad 19.00

Granada - Valensija 21.00

Ponedeljak

Eibar - Almerija 17.00

Levante - Hetafe 19.00

Tabela: Reač Madrid 33, Atletiko Madrid 32, Barselona 31(-1), Sevilja 26(-1), Valensija 24(-1)... Deportivo 10(-1), Kordoba 10, Elče 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igimoon

    6. decembar 2014 | 22:14

    Kontakt je svakako postojao,penal je mozda bio mozda i ne,ali sigurno je da je ronaldo trenutno najbolji fudbaler na planeti!i nije 21 gol vec 23 na 13 utakmica u primeri

  • Mirče

    6. decembar 2014 | 23:35

    Da li neko zna statistiku koliko je svirano Ronaldu penala

  • Jole

    7. decembar 2014 | 08:24

    Kakav Ronaldo nije ni dobar glumac samo se ponosite sa njim, obican prosecan igrac.Ne zovu ga bez veze Penaldo,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA