VUJOŠEVIĆ: Neko hoće da me smeni!

Posle pobede nad Mega Leksom, trener Partizana se osvrnuo na sve težu finansijsku situaciju u klubu

  • 28

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je posle pobede njegove ekipe nad Mega Leksom u 11. kolu ABA lige poručio da je njegovo isključenje u trećoj deonici posledica loše situacije u kojoj se klub nalazi.

- Moja nervoza je prouzrokovana situacijom u klubu. Vidim, svi imaju neke ideje za plejmejkera, a mi nemamo para da ga dovedemo. Amerikanac (Vil Čeri) koji je otišao u Žalgiris je tražio finansijske garancije, koje mi nismo mogli da damo - rekao je Vujošević, koji je dodao da je poslednju platu dobio u januaru 2013. godine.

- Telekom izgleda uslovljava Partizan da se smeni trener. Oni hoće da biraju trenera da bi bili sponzori - poručio je Vujošević i dodao:

- Kako bi se Zvezda snašla da sledeće sezone ostane bez sedam igrača?

Kada je u pitanju osvrt na utakmicu sa Megom:

- Svaka utakmica važna, u takvu smo situaciju došli. Mega oscilira, ali ipak su oni nezgodni kada su maksimalno motivisani. Prijatno me je iznenadilo prisustvo publike, koje iskreno, nisam očekviao. Ljudi su zaista verni i na tome im se zahvaljujem - poručio je Vujošević i prokomentarisao plasman Crvene zvezde u Top 16 fazu Evrolige:

- Sviđa mi se kako Zvezda igra. Napravili su uspeh kakve smo mi pravili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acika

    7. decembar 2014 | 23:30

    Smenjujes ti samog sebe svojim sramotnim ponasanjem. Jesi li video poglede sazaljenja i stida od strane tvojih pomocnika ? I njih je sramota, samo izgleda tebe nije. Jadnice jadni

  • E

    7. decembar 2014 | 22:39

    Zvezda kmeeeeee

  • bruda

    8. decembar 2014 | 04:39

    Cvilis.. Bio si bahat micko, uzivao si i forsirao unistenje Zvezde, izdrzali smo, vise nikad se nece dogoditi.. Inace, zavrsavali smo utakmice sa 4 igraca, dobijali ste nas sa 30 razlike, nikad nismo kukali.. Zvezda ce biti jos jaca!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA