VREME JE: Srpkinje naplaćuju Crnogorkama stare dugove!

Naše rukometašice započinju učešće na šampionatu Evrope i to protiv selekcije koja ih je pobedila pre dve godine u polufinalu istog takmičenja, u Beogradu

  • 7

Došlo je vreme za naplatu starih dugova! Rukometašice Srbije započinju svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj duelom protiv Crne Gore u Osijeku, a to će biti idealna prilika da se vrati dug ovoj selekciji za poraz pre dve godine u polufinalu šampionata Evrope u Beogradu.

- Stigle smo u Osijek i već imale sastanak sa stručnim štabom. Sutra nas očekuje prva utakmica sa selekcijom Crne Gore, jedva čekamo taj meč, da izađemo na teren i da počnemo da igramo. Nadam se da ćemo uspeti da pokažemo najbolje - izjavila je Sanja Damnjanović, dok je njena saigračica Jovana Risović rekla da je ovo najteži meč za našu ekipu.

- Spremamo se za prvu utakmicu sa Crnom Gorom, najtežom na prvenstvu. Prva utakmica je najteža naročito sa ovako kvalitetnim protivnikom. Spremili smo se dobro i daćemo sve od sebe da pobedimo, jer nam je ta pobeda jako važna.

Na tehničkom sastanku stručni štab reprezentacije Srbije prijavio je 15 devojaka koje će biti u sastavu za start Evropskog prvenstva u Hrvatskoj i Mađarskoj i utakmicu sa Crnom Gorom, a na spisku za prvu fazu šampionata nisu Ana Kačarević, Anđela Janjušević i Kristina Liščević.

Spisak reprezentativki: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Jelena Nišavić, Sanja Rajović, Dragana Cvijić, Marija Lojpur, Katarina Krpež, Sanja Damnjanović, Jovana Stoiljković, Biljana Bandelier, Andrea Lekić, Dijana Radojević, Jelena Popović, Jelena Živković, Katarina Stepanović.

Utakmica između Srbije i Crne Gore počinje u 20.15, a direktan prenos moći ćete da pratite na RTS 1. U našoj grupi su još Francuska i Slovačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA