SALE ĐORĐEVIĆ: Opet najteža grupa, samo da ne bude incidenata!

Rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati reprezentacije Turske, Nemačke i Srbije, zato je bitno da organizator preduzme sve da takmičenje protekne bezbedno, rekao je selektor Srbije

  • 4

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević prisustvovao je žrebu za Evrobasket 2015 koji je održan u Diznilendu, a posle žreba prvi utisak mu je bila briga za bezbednost.

Naime, u grupi u Berlinu između ostalih igraće Nemačka, Turska i Srbija, koje će imati veliku podršku navijača u ovom gradu. Zato je bitno da ne dođe do sukoba.

- Prva želja mi je da takmičenje u grupi u Berlinu protekne u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. U grupi gde su domaćin Nemačka, Turska, Srbija, rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati ove reprezentacije.

- Na organizatoru, ali i svim učesnicima grupe je velika odgovornost da sve protekne u najboljem redu i da se smire strasti, imajući u vidu nedavna tragična dešavanja iz Istanbula.

- Što se sastava grupe tiče, ona je ponovo najteža, kao i grupa u kojoj smo počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ne treba trošiti reči o kvalitetu reprezentacija kakve su Španija i Turska, domaćin Nemačka će sigurno imati velike ambicije, a po mom mišljenju, reprezentacija Italije je jedan od kandidata za osvajanje medalje - rekao je Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    8. decembar 2014 | 21:41

    Nema tu neke polemike...MI HOCEMO ZLATO,zar ne...Znaci mozemo da izgubimo SAMO jednu utakmicu,i to u grupi...Sve Ostale MORAMO Da Dobijemo...i da se pazimo sudija...

  • Dušan Petrov

    8. decembar 2014 | 22:41

    Vera u sebe je pola posla. Drugu polovinu trebaju da odrade treneri i igrači. Sa srećom.

  • Banja Luka

    9. decembar 2014 | 11:58

    S vjerom u Boga po medalju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA