TODORIĆ: Trebaju nam sudije koje neće biti u službi klubova sa vrha tabele!

Sportski direktor Partizana priželjkuje delegiranje sudija iz inostranstva u regionalnom takmičenju

  • 41

Na utakmici između Partizana i Mega Leksa, trener crno-belih Duško Vujošević agresivno je reagovao krajem treće deonice zbog odluke sudije Ilije Beloševića, a sportski direktor Partizana Dragan Todorić morao je još jednom da smiruje Vujoševića.

Međutim, dugogodišnji funkcioner kluba iz Humske ne zamera treneru na njegovom ponašanju.

- Ne zameram našem treneru Dušku Vujoševiću.  Protiv Mege smo igrali jedan veoma miran meč, a sav haos koji je kasnije nastao kao posledica loših sudijskih odluka. Sudije su mogle direktno da utiču na rezultat meča. Ceo problem je nastao zbog nepostojeće lične greške koja je svirana Milutinovu. Pogledao sam i snimak posle, pa nije bilo ni kontakta, a kamoli faula - rekao je Todorić "Informeru".

On je još jednom ponovio stav da bi utakmice regionalnog takmičenja trebalo da sude arbitri iz inostranstva.

- Moraćemo da razgovaramo sa upravom ABA lige. Mislim da na delegiranje sudija utiču neki klubovi sa vrha tabele kojima ne ide u prilog da Partizan beleži dobre rezultate. Nemam dokaz za ovo, ovo je samo moja sumnja. Nama mogu da sude i strane sudije, nema potrebe za domaćim koje bi mogle da se stave u funkciju nekih klubova. Sada rade razne kuhinje kako bi se neki klubovi obezbedili - poručio je Dragan Todorić.

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera kojot

    9. decembar 2014 | 08:19

    jos jedna u nizu teorija zavere iz tabora jsd tudjam franjo...

  • Pozdrav iz cipiripka :)

    9. decembar 2014 | 09:14

    Pa u cipiripi kupu imate strane sudije pa ..... prvi na tabeli ali u rikverc , budite jednom dostojanstveni u porazima i pobedama , samo kmecite jer ste navikli da budete miljenici jer inace cim bi neko protiv vas , vi odmah GEPEK

  • Bandzi

    9. decembar 2014 | 09:13

    Vidi faul preko celog terena, ali ne vidi tramvaj ispred nosa!! Kakav cirkuzant!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA