Doručak u Partizanu ne može da počne dok ne dođe Sale kapiten! (FOTO)

Fudbalski klub Partizan u saradnji sa splavom Amsterdam organizovao je druženje i doručak sa predstavnicima sedme sile

  • 11

U pozitivnoj atmosferi fudbaleri Partizana spremaju se za zimsku pauzu, na koju će otići posle meča u četvrtak protiv Asterasom u Ligi Evrope.

Klub iz Humske je povodom završetka polusezone u Jelen Supeligi, na kojoj ima šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, organizovao druženje sa predstavnicima "sedme sile" u saradnji sa splavom Amsterdam.

Doručku na beogradskom splavu prisustvovali su šef stručnog štaba crno-belih Marko Nikolić, direkotrka marketinga Snežana Filipović, igrači Petar Grbić, Saša Marković, Petar Škuletić, Branko Ilić i kapiten Saša Ilić, kao i portparol kluba Biljana Obradović.

Interesantno je da je kapiten crno-belih poslednji stigao na doručak, posle čega je okupljenima dobrodošlicu poželela Biljana Obradović, a obratio se i šef struke Marko Nikolić.

- Dosta smo se družili ove jeseni. Sada imate mogućnost da porazgovarate i sa igračima, koje ste možda imali manje na raspolaganju, ali to je pre svega bilo zbog zgusnutog rasporeda, odnosno utakmica sreda - subota - rekao je trener crno-belih.

Fudbaleri Partizana bili su raspoloženi za razgovor sa predstavnicima "sedme sile", a kapiten Ilić je za Telegraf ocenio jesenju polusezonu.

- Što se tiče domaćih okvira, zadovoljan sam. Ispunili smo cilj. Ostvarili smo polufinale Kupa, bežimo Crvenoj zvezdi šest bodova. Što se tiče Evrope ne mogu da ne budem nezadovoljan. Ono primarno smo uspeli, a to je da se plasiramo u neko od evropskih takmičenja. Svi žalimo za Ligom šampiona ili makar četvrtim kolom kvalifikacija - rekao je Ilić i dodao:

- Sa druge strane igrali smo Ligu Evrope. Žalim što nismo uzeli neki bod više. U nekim utakmicama nismo imali sreće, u nekim sigurno ni dovoljno znanja.

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    9. decembar 2014 | 17:23

    ...jer je Sale samo jedan...

  • Jesam čiko jesam čiko ja FRANJIN GROBAR S JUGA JNA

    9. decembar 2014 | 17:25

    Jel bila Sandra Partizan ha ha ha

  • ДЕЛИЈА ЗАУВЕК

    9. decembar 2014 | 18:46

    Хахахахахаха xDDD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA