EKSKLUZIVNI SNIMAK: Navijanje Delija u avionu na putu ka Atini! (VIDEO)

Navijači crveno-belih pevali su pesme tokom leta od srpske ka grčkoj prestonici, gde će se u petak igrati Zvezdini košarkaši sa Olimpijakosovim

  • 24

U petak će se u Atini održati crveno-beli spektakl. Crvena zvezda gostuje bratskom klubu Olimpijakosu u okviru pretposlednjeg kola grupne faze Evrolige, a obe ekipe su obezbedile plasman u Top 16 fazu.

Meč u Beogradu prošao je u fenomenalnoj atmosferi u beogradskoj "Kombank areni", kada je grčka ekipa ubedljivo slavila nad domaćom ekipom, a meč koji u petak počinje u 20.45 počinje sigurno će proći u sjajnom ambijentu, za koji će se pobrinuti Delije i Gejt seven.

Ka Atini se već uputilo nekoliko grupa navijača iz Beograda - u sredu je pošla jedna, u četvrtak druga od 60-ak putnika, a najveći broj Delija u Atini se očekuje na dan utakmice.

Priloženi snimak je iz aviona koji je u četvrtak poleteo sa beogradskog aerodroma ka grčkoj prestonici, a Zvezdine pristalice su pevale navijačke pesme.

Podsetimo da je i u Beograd došao veliki broj navijača iz Grčke, sa kojima su Delije zajedno navijale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA