Durent besneo na saigrača: Daj mi prokletu loptu (VIDEO)

Nezadovoljan što dva puta nije dobio loptu, iako je bio sam, Durent besneo na saigrača što nije promaklo TV kameri. Ipak, Oklahoma je savladala Kavse rezultatom 103:94

  • 0

Da je željan igre, nakon pauze zbog povrede, Kevin Durent je pokazao odmah po povratku na teren, a njegovu glad za poenima neki njegovi saigrači očigledno ne razumeju. U ovom slučaju, Džeremi Lamb je bio taj koji ga je ignorisao na meču protiv Klivlenda koji je Oklahoma dobila rezultatom 103:94.

Durent je meč završio sa 19 postignutih poena, ali i sa psovkom koju je kamera zabeležila. Tokom jedne akcije Oklahome, Lamb je dva puta propustio da mu doda loptu, iako je Kevin bio sam, tako da je reakcija, koja je usledila, svakako bila očekivana.

- Daj mi prokletu loptu - besno je Durent uzviknuo na parketu, ali je nakon pobede bio izrazito smiren:

- Rastemo iz dana u dan. Igramo dobro i u napadu i u odbrani. Samo da nastavimo u tom ritmu.

Ovo je bio 10. uzastopni trijumf Oklahome koju je predvodio sjajni Rasel Vestbruk sa 26 poena, osam asistencija i sedam skokova. Klivlend je prekinuo niz od osam mečeva bez poraza, ali više nije mogao bez povređenog Lebrona Džejmsa.

Kevin Lav je imao odlično veče sa 18 poena i 16 asistencija, kao i Tompson sa 14 poena i 13 skokova. Irving je na svom kontu imao 20 poena, u momentu kada se povredio i hramljući izašao sa terena. Očekuje se, ipak, da će zaigrati na sledećem meču.

U drugom meču noći, Hjuston je savladao Sakramento tek nakon produžetaka rezultatom 113:109. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je harden sa 44 poena, Ariza i Beverli postigli su po 15. S druge strane, Kolinson je imao 24, a MekLemor 21 poen.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA