TRENER ZADRA: Protiv Partizana, prednost od deset razilike je kao kuća!

Crno-beli su pretrpeli šesti poraz i napravili korak nazad u borbi za plej-of, dok je Zadar zabeležio petu pobedu u dosadašnjem delu takmičenja

  • 1

Košarkaši Partizana izgubili su u Zadru od istoimenog hrvatskog tima sa 69:68 u utakmici 12. kola regionalne Jadranske lige.

Crno-beli su pretrpeli šesti poraz i napravili korak nazad u borbi za plej-of, dok je Zadar zabeležio petu pobedu u dosadašnjem delu takmičenja.

Time je zadovoljan bio trener Zadrana Ante Nazor.

- Tvrda, čvrsta utakmica, s dobrim odbranama. U pripremi smo rekli da na Partizanovu agresivnost moramo odgovoriti još većom agresivnošću i da, ako uspemo da menjamo i kontrolišemo ritam igre, možemo do pobede. U pojedinim segmentima je tako i bilo - rekao je Nazor.

- Ipak, nismo dobro odigrali, jer kada smo kontrolisali rezultat, na desetak razlike, što je prednost "kao kuća" u ovakvim utakmicama, imali smo nekoliko ne baš pametnih poseda. Nismo odigrali u filozofiji našeg poseda lopte i u tom razdoblju smo im dopustili nekoliko napadačkih skokova i laganih poena pa su se tako razigrali. Trebalo je to odmah da osujetimo. Ipak, znali smo da pobedimo i to je bitno - poručio je Nazor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA