Zvezda je na današnji dan doživela najveću tragediju u novijoj istoriji! (VIDEO)

Crveno-beli su odigrali u Francuskoj protiv Strazbura, a izjednačenje domaćem timu doneo je Gameiro golom u 94. minutu utakmice

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde su pre devet godina bili nadomak najvećeg uspeha u Evropi posle Barija, ali je san crveno-belih srušen u 94. minutu utakmice protiv Strazbura. Zvezda je u Francuskoj odigrala nerešeno 2:2, a za prolaz u nokaut fazu Kupa UEFA bio joj je neophodan trijumf.

A imali su izabranici Valtera Zenge povoljan rezultat sve do već pomenutog minuta u sudijskoj nadoknadi, a i predonost od 2:0... Krenimo redom.

Posle nesupešne ofsajd zamke domaće ekipe Dušan Basta je utrčao po desnoj strani, imao je tri saigrača pred samim golom, ali je odlučio da sam završi akciju, što se ispostavio kao odličan potez, jer je doveo Zvezdu u vođstvo 1:0.

Vođstvo crveno-belih je duplirao Ardijan Đokaj u 62. minutu spektakularnim lobom, posle kontre i već tada se činilo da Zvezda ide dalje.

Međutim, u tom trenutku najmlađi igrač Strazbura i velika nada francuskog fudbala Gameiro nije mislio tako! Ovaj 16-godišnjak postigao je dva gola glavom, od čega drugi u 94. minutu, za šok svih zvezdinih fudbalera i navijača.

Ovaj bod bio je nebitan francuskom timu, ali izuzetno bitan Bazelu, koji je prošao dalje sa Strazburom i Romom u sledeću fazu, dok su se crveno-beli oprostili od Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    14. decembar 2014 | 20:25

    Nije to nista,kakva joj se tek TRAGEDIJA SPREMA U SKORIJOJ BUDUCNOSTI !!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Podgorica

    14. decembar 2014 | 18:48

    Uz Bordo najveca katastrofa u 21. vijeku. Bem ti Francuze.

  • boco

    14. decembar 2014 | 20:21

    pa svi znaju da je ta utakmica bila dogovorena piksijevo je to doba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA