ČOVIĆEVA PORUKA: Lako je sedeti i kukati, napravite sebi klubove!

Reko sam da je Zvezdin budžet 3,6 miliona evra, a da dva miliona moramo sami da obezbedimo od prodaje dresova, TV prava i marketinga, rekao je predsednik Zvezde

  • 62

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović pojavio se na konferenciji za medije posle utakmice sa Igokeom (76:71), gde je izneo nekoliko zanimljivih stvari.

On je naglasio da su mediji pogrešno preneli kolika je visina Zvezdinog budžeta, zatim je pričao o nepravdenoj kazni Evrolige kao i pojačanju za TOP 16.

ZVEZDA IMA TRI ADRESE, JER JOJ SE MOŽE

- Ne treba da mi stavljaju pojedini mediji stavljaju usta nešto što nisam rekao. Rekao sam da je budžet  3,6 miliona evra,  a da dva miliona mora da zaradi sama Zvezda od TV prava, prodaje dresova, marketinga.

-Do sada smo zaradili 700.000 evra ali idemo dalje.  To sve treba da se obezbedi za sve tri adrese Zvezde, a Zvezda ima tri adrese, jer joj se tako može - rekao je Čović i dodao:

PARE OD KAZNE GALATASARAJA I ZVEZDE ZA UBIJENOG NAVIJAČA

- Žalićemo se Evroligi i nadamo se da će žalba biti usvojena, a ako ne bude skupićemo pare da se pomognemo porodici Marka Ivkovića.

- Kazna 100.000 evra za Galatasaraj je smešna, a naša od 50.000 evra je nepravedna i nerazuna. Međutim, mi ćemo se boriti da sve te pare od kazne idu za porodicu Marka Ivkovića.

- Sve je ovo odraz pažnja za navijače za sve što su prošli sa nama. Neću unapred da govorim o kazni, jer vlada sila, a ne pravda i trudićemo se da se izborimo za pravdu - istakao je predsednik Zvezde.

Čović je zatim poslao poruku svim dušebrižnicima:

- Pojačanje koje bude došlo, zavisiće od toga koliko obezbedimo para za budžet i nema ništa od onih koji sede i pričaju.

- Ko hoće rezultat neka radi, napravite sebi klubove. Što više Zvezda radi ima sve više neprijatelja - poručio je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acotop Republika Srpska

    16. decembar 2014 | 00:23

    Doktor objasnio.

  • Dilan Dog

    16. decembar 2014 | 00:23

    Pametan shvata?! Napravio sebi "Zvezdu", k'o u menadžeru.

  • Vladimir Erac

    16. decembar 2014 | 00:30

    50 000 € gospodine Covicu,nece vratiti Marka Ivkovica. Bolje bi Vam bilo da smanjite tenzije medju i bolesnim huliganima . Hocu da odem na derbi i da ne strepim da ce neko da me bije jer nosim majcu Partizana i obrnuto. Pricas o nepravdi Evrolige,a svi zaboravljate kakve tenzije nabijate sa Vujosevicem. Uz put, ne lazi narod u vezi budzeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA