Ako ne znate gde ćete za vikend, igrajte tenis s Pantelom i delite paketiće (FOTO)

Na terenima Teniskog kluba Priviledž na Košutnjaku održaće se humanitarni turnir rekreativaca u tenisu gde će se skupljati i slatkiši za paketiće

  • 0

Udruženje teniskih rekreativaca REKREATIVO nastavlja sa organizovanjem amaterskih turnira.  Nova akcija prestoničkih rekreativaca na programu je 27. i  28. decembra na terenima Teniskog kluba Priviledž na Košutnjaku, na kome će u čarima ''belog sporta'' uživati dame i muškarci u singl  i miks konkurenciji.

Na dvodnevnom turniru teniski rekreativci i posetioci  će imati priliku da pokažu i svoju humanitarnu crtu. Naime, čelnici REKREATIVA su rešili da organizuju prikupljanje slatkiša za novogodišnje paketiće, koju su namenjeni inkluzivnoj deci, koji imaju problem sa govorom i autizmom.

- Svi koji žele mogu doneti slatkiše u Teniski klub Priviledž, u toku subote i nedelje i tako uzeti učešće u  humanoj misiji, koje su zaštitni našeg  udruženja. Ovo je drugi rekreativni zimski turnir u toku zimske sezone i sigurni smo da su svi rekreativci iznenađeni našim programom van letnje sezone. Posle Jazasovog turnira, koji smo organizovali na terenima Teniske akademije Tipsarević, organizujemo prvi turnir koji ulazi u ''bodovnu seriju'', koja se završava u decembru 2015 – rekao je sekretar Rekreativa Jovan Stefanović.

Novogodišnji turnir imaće međunarodni karakter pošto će učešće uzeti rekreativci iz Slovenije i Republike Srbije, a pored mečeva i humanitarne akcije, posetioci će imati priliku da uživaju u edukativnim radionicama i predavanjima.

- Učešće na turniru su najavili naši dragi prijatelji iz Ljubljanje i  Banjaluke, koje namerevamo da posetimo tokom 2015. Drago nam je što se u region priča o akcijama “Rekreativa” i sa ponosom najavljujemo da ćemo osnovati početkom naredne godine naše ispostove u Novom Sadu i Kraljevu. Specijalni gosti na turniru će biti misica i glumica Dragana Atlija i nekadašnji reprezentativac Srbije Marko Pantelić, koji će odigrati revijalni teniski meč i tom prilikom dobiti “zvanje” Ambasadora rekreativnog tenisa našeg udruženja - najavljuje Stefanović.

Svi zainteresovani rekrativci koji žele da učestvuju na turniru mogu se informisati na sajtu www.tenisrekreativo.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA