Junajted poslao nerealnu ponudu za Gereta Bejla!

Engleski klub ponudio Madriđanima 50 miliona više nego što su ga oni doveli iz Totenhema

  • 10

Neverovatna priča dolazi nam iz Španije! Novinar koji je usko povezan sa dešavanjima u Realu iz Madrida objavio je informaciju da je Mančester junajted poslao nerealnu ponudu za Gereta Bejla.

 

Kako Kadena Koup, odnosno njihov novinar Migel Anhel Diaz javljaju, na adresu prvaka Evrope stigla je ponuda od 150 miliona evra za Velšanina.

 

 

Bejl je prethodne sezone srušio sve barijere to se tiče visine transfera kada je za 100 miliona evra stigao na Santjago Bernabeu. Junajted je letos oborio britanski transfer kada su doveli Di Mariju iz Madrida za skoro duplo manje para.

 

Zanimljivo da menadžer Đavola Luj Van Gal nije želeo da odgovori na pitanja novinara koja su bila vezana za Gereta Bejla. Treba napomenuti i to da je Bejl već nekoliko puta dovođen u vezu sa Junajtedom.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilic

    23. decembar 2014 | 20:48

    realno on ne vredi ni 50 miliona koliko bi onda trebali da daju za ibrahimovica 500?

  • Amel

    23. decembar 2014 | 21:00

    Prodato.

  • mire

    23. decembar 2014 | 23:08

    Od 1968. navijam za United. Budu li istovarili toliko para za igraca, stvarno ce mi se zgaditi. Pa Fergi za 26 g. nije dao toliko para kao ovaj " mudrac"za pola godine. I opet ce biti pusiona na kraju. Plafon ce biti 4 mjesto. Rupa do rupe u odbrani. Da im nema Davida na golu mogli bi biti sa Zeljom biti egal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA