Piksi poručio Kežmanu da laže. Evo i za šta!

- Samo traži publicitet. Uostalom, ko je on da određuje kada će se odmarati, a kada igrati za reprezentaciju?! Postoje razlozi zbog kojih je tada odstranjen iz tima - bio je komentar Dragana Stojkovića na deo autobiografije bivšeg fudbalera Partizana koji se odnosi na njega

  • 22

Knjiga bivšeg srpskog fudbalera Mateje Kežmana - “Samo mi Bog može suditi“ - kao što je najavljeno pokrenula je brojna pitanja.

U poglavlju „Piksijeva sramota“, Kežman je žestoko napao Dragana Stojkovića zbog toga što je posle sramotnog remija sa Azerbejdžanom (2:2),  predsednika FSJ-a i pored molbe fudbalera da dobije dozvolu da uzme predah od reprezentacije, uz dogovor da ta mala tajna ostane između njih, Piksi to proneverio.

Piksi je prema Kežmanovim tvrdnjama, dan po što je obećao pogazio reč rekavši medijima da reprezentativni golgeter više ne želi da igra za tada još uvek „plave“.

- Laže da mi je rekao: „Sram vas bilo i godina i karijere“. Samo traži publicitet. Uostalom, ko je on da određuje kada će se odmarati, a kada igrati za reprezentaciju?! Postoje razlozi zbog kojih je tada odstranjen iz tima. O tome bi trebalo da priča, a ne da izmišlja - rekao je Stojković za „Mocartsport“i dodao:

- Hteo je vešto da izbegne činjenicu da neće biti pozivan posle Azerbejdžana tako što je rekao da želi da se malo odmori od reprezentacije. A FSJ tada nije želeo da laže novinare i izmišlja razlog njegovog nepozivanja u tim. Razlozi su mnogo dublji, a on to naravno nije rekao jer mu ne idu u prilog - potvrđuje legendarni Piksi, ali odbija da ulazi u detalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • role

    27. decembar 2014 | 15:14

    Joj Piksi pa neces valjda sa ovim(mr promašajem i mr za 10sekundi crvenim kartonom) da ulazis u raspravu?

  • Srbin

    27. decembar 2014 | 14:42

    A sta se pravdas legendo Zvezdina,njima je u krvi da lazu i napadaju kad im lose ide,naucio od D.Vujosevica da kuka i prosi,da si ti meni ziv i zdrav Zvezdino Zvezda,i brz povratak u Zvezdu

  • Miki

    27. decembar 2014 | 14:04

    Izmislja price kao sto je Murinja vredjao i skocio na njega...Realno, gde god je nazovi igrao nije imao kvalitet....Sem Partizana i PSV-a.A Radnicki iz Pirota mu je realan domet...Kakav Celsi,Fener....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA