Junajted nulom završio godinu, komični potezi Evansa i Janga (VIDEO)

Izabranici Luja van Gala odigrali 0:0 protiv Totenhema, što im je donelo visoko treće mesto na kraju 2014. godine

  • 1

Za razliku od prethodne sezone, kada su 2013. godinu završili pobedom protiv Noriča u gostima (1:o), fudbaleri Mančester junajteda su finiš 2014. godine završili sa nulom ispred svog imena, ali i na visokom trećem mestu - 0:0 protiv Totenhema.

Rezultat koji donekle i može da raduje Luja van Gala čiji tim je tek drugi put sačuvao mrežu na gostovanjima. Poslednji put u trećem kolu protiv Barnlija. Bio je Junajted bolji rival od Pevaca koji su na poslednjih pet mečeva protiv ovog rivala uspeli da postignu barem jedan gol.

Sada su bili najbliži u 82. minutu kada je Mejson sa pet metara šutirao preko gola. S druge strane svoj dan nije imao Huan mata koji je čak dva puta mogao da se proslavi. U prvom poluvremenu je pogodio stativu, u drugom sa pet metara, neometan, šutirao visoko iznad prečke. Svoju priliku da savlada Ljorisa imao je i Van Persi u prvih 45 minuta, ali je usledio veliki promašaj.

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo Junajtedu koji je dominirao na terenu. Čak dva žuta Totenhema, pet kornera za Junajted i nezaustavljivi Jang. Upravo je zaustavljanje Janga i bio pun pogodak Poketina, a njegovi momci su u nastavku sve više pretili De Hei. Iako je bio jedan od najraspoloženijih, Jang je imao i zvoje ''žute minute'', a malo ko se na stadionu nije nasmejao nakon njegovog loše izvedenog auta.

Slično je bilo i kada je Evans u drugom poluvremenu intervenisao. Najpre se odlično zagradio i uzeo loptu ispred napadača Totenhema, da bi neometan izbacio loptu u aut u pokušaju da asistira veznim igračima.

Premijer liga, 18. kolo:

Totenhem - Mančester junajted 0:0

Sauthempton - Čelsi 15.05

Aston Vila - Sanderlend 16.00

Hal - Lester 16.00

Mančester Siti - Barnli 16.00

KPR - Kristal Palas 16.00

Stouk - VBA 16.00

Vest Hem - Arsenal 16.00

Njukasl - Everton 17.15

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    28. decembar 2014 | 15:22

    Ispravno izveden aut, sa dve noge na zemlji, nije u terenu za igru i lopta sa obe ruke iza glave. Sve cisto:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA