Šumaherov hirurg demantovao da je dao bilo kakve informacije o njegovom stanju!

Profesor koji je operisao nemačkog vozača negira da je imao bilo kakav razgovor sa Filipom Strejfom koji je pre nekoliko dana izjavio da je Šumaher počeo da prepoznaje članove svoje porodice

  • 2

Hirurg koji je operisao Mihaela Šumahera demantovao je da je razgovarao o njegovom oporavku od povreda glave sa bivšim vozačom Formule 1 Filipom Strejfom.

Strajf je u nedelju za "Le Parizijen" rekao da mu je profesor Žerar Sajan pružio informacije o tome da je Šumaher bolje i da je počeo da prepoznaje svoje najbliže.

- Godinu dana nemam nikakvog kontatkta, ni usmenog i pismenog, sa Filipom Strejfom - rekao je profesor Sajan, koji obavlja funkciju predsednika Medicinske komisije Međunarodne automobilske federacije.

Šumaher je pretrpeo teške povrede glave na skijanju u francuskim Alpima 29. decembra prošle godine, da bi posle šest meseci u komi bio prebačen na rehabilitaciju, prvo na kliniku u Švajcarskoj, a potom u septembru na kućni oporavak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simce

    29. decembar 2014 | 14:58

    Ja vam kazem da on nije uopste povredjen. Ni jedna fotografija ni jedan komentar a da nije fitriran. On je trebao da bude osudjen na corku zbog saobracajke koju je izazvao i sada se na ovaj nacin izvlaci. Ko zna gde je i sta radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA