NAVIJAČI PARTIZANA PROTIV UPRAVE: Ne dirajte Marka, ne radite za Zvezdu!

Grobari su na internetu pokrenuli peticiju protiv smene Marka Nikolića sa mesta trenera Partizana

  • 27

Burno je u Partizanu! Vest da je moguća smena na klupi uznemirila je duhove u Humskoj, a nakon što se pojavila informacija da će Marka Nikolića zameniti Ivan Tomić, oglasili su se i navijači tog kluba koji se nikako ne slažu sa time.

Nova uprava crno-belih radi punom parom, ali je na pragu toga da na samom startu izgubi podršku Grobara. Razlog za to je eventualna promena trenera, a pristalice crno-belih odmah su poslale čelnicima kluba poruku šta misle o tome.

Tomića u Partizan dovodi Dragan Ćirić?

One su pozvale sve kojima je Partizan u srcu da potpišu peticiju koju su pokrenuli na internetu, a protiv smene trenera koji je osvojio jesenju titulu i ostvario značajnu bodovnu prednost u odnosu na rivale.

- Podrška za Marka Nikolića! Ne želimo drugog trenera! Potpisom dajemo podršku našem treneru Marku Nikoliću! Ovim potezom bi se otovreno pomagalo našim protivnicima u borbi za titulu! Nova uprava Partizana od prvog dana nam daje do znanja u kom smeru ide ovaj brod! Popoviću ne okreći leđa navijačima - objašnjeno je u peticiji koju možete potpisati klikom OVDE.

Pomenimo, da novi sportski direktor Dragan Ćirić nije ni demantovao, a ni potvrdio informaciju da se sprema smena na čelu stručnog štaba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    29. decembar 2014 | 19:20

    dok vam je Tumbaković i Ruzić u PARTIZANU nikad sreće nećete imati.

  • black&white

    29. decembar 2014 | 16:33

    TAKO JE ! PODRSKA MARKU !

  • Miki

    29. decembar 2014 | 16:56

    Interesantno svi koji su prošle godine progovarali u vezi sa dešavanjima u košarci i fudbalu već su oterani samo još se Dule drži.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA