Stojanović najavljuje tužbu protiv Zvezde: Nisam takav čovek, ali imam i ja familiju!

- Mogao bih knjigu da napišem o svim dešavanjima u Beogradu - poručio je bivši trener crveno-belih

  • 19

Na listu svih nezadovoljnih koji su otišli sa stadiona Crvene zvezde i u isto vreme ostavili svoj novac koji im klub duguje, našao se i bivši trener Slaviša Stojanović.

Slovenac rodom iz Srbije poručio je da će angažovati advokata i tužiti klub, s obzirom da je rukovodstvo kluba ignorisalo dinamiku isplate dugovanja treneru, s kojim je ekipe proše sezone vratila trofej šampiona Srbije posle šest godina.

- Kada sam odlazio iz kluba dogovor je bio da mi dugovanja isplate u nekoliko rata. Prva je trebalo da bude u avgustu, druga u oktobru... Nisam dobio novac, pokušavao sam da stupim u kontakt sa pojedinim čelnicima kluba. Međutim, oni nisu odgovarali na moje pozive i SMS poruke. To mi je mnogo zasmetalo. Tek nedavno sam razmenio poruku sa Zvezdanom Terzićem - rekao je Stojanović "Mozzart Sportu", i dodao da je tražio pravnu pomoć.

Međutim, kako nije bilo reakcije iz Zvezde Stojanović je rešio da angažuje advokata.

- Stigao im je dopis u kojem ta kancelarija apeluje da rešimo problem. Ukoliko se ništa ne promeni definitivno će me primorati da tužim klub. Nisam takav čovek, ali imam i ja familiju. Pošteno sam radio, patio kao i kompletna ekipa. Odrekli smo se svih stvari zarad osvajanja titule. Mogao bih knjigu da napišem o svim dešavanjima u Beogradu. Međutim, na kraju će se pamtiti da sam izašao pred punu "Marakanu" i podigao pehar. Kada odem dole u majčin kraj ljudi plaču kad me vide. Takve stvari nemaju cenu - zaključio je Slaviša Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bonvivan

    29. decembar 2014 | 20:59

    Xaxaxaxaxa čuj njega osvojio titulu...ti stvarno misliš da si osvoji titulu!?

  • David

    29. decembar 2014 | 21:09

    Tuzi ih!!! Brukaju zvezdu i postidjuju me kao navijaca i coveka koji voli svoj klub do te granice da ovo dozivljavam kao licnu sramotu. Pocinje sve ovo debelo da mi se gadi. Porazi i patnja me nebole no privlizno kao ova finansiska bruka i sramota i lopovi iz voljenog kluba

  • Aca

    29. decembar 2014 | 20:28

    Gospoodin!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA