Ameli Morezmo, Marijev trener, hvalila Đokovića i spustila Škota na zemlju!

Slavna Francuskinja smatra da je srpski teniser bio izvanredan u finalu Australijan opena

  • 3

Trener Endija Marija, proslavljena bivša prva teniserka sveta Ameli Morezmo, ne traži alibi za igru Britnca u problemima sa povredom koje je Novak Đoković nakratko imao u trećem setu velikog finala Australijan opena.

 

Podsetimo da je Mari na konferenciji za medije rekao da ga je isfrustriralo to što je dozvolio da Novakova povreda utiče na njegovu igru, i time dao šlagvort medijima da pišu kako je Srbin folirao povredu.

 

Francuskinja, koja sa škotskim teniserom sarađuje od leta prošle godine, tvrdi da se mora pružiti mnogo bolja igra protiv najboljeg na svetu.

 

- Prethodne dve nedelje su zaista bile sjajne za Endija, ali to nije dovoljno da se pobedi Đoković, koji je izvanredan. Vidite da Novak igra najbolji tenis u najvažnijim momentima, i to je ogromna razlika. Nisam primetila da su Novakovi navodni problemi sa povredom uticali na Endija. Vidite, njegova igra je gore-dole, od neverovatne do nešto slabije - rekla je Morezmo i dodala:

 

- Bez obzira na poraz u finalu, vidno je da smo ostvarili bitan napredak, a ostalo je samo da poradimo na nekim sitnicama pre nego što Endi osvoji novi gren slem - rekla je nekadašnja gren slem šampionka.

 

Prvi teniser sveta Novak Ðoković osvojio je peti put u karijeri gren slem titulu u Melburnu, posto je u finalu savladao Marija 7:6 (7:5), 6:7 (4:7), 6:3, 6:0.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA