Obradović: Zvezda je iznenađenje Evrope, Partizan tek sad počinje da igra!

Samim ulaskom u TOP 16 fazu Crvena zvezda je napravila dobar rezultat, ali ima još dosta da se igra u ovom delu * Za Fenerbahče je prolaz u osam najboljih realnost, a za posle ćemo da vidimo

  • 17

Trofejni trener Željko Obradović, uspešno predvodi Fenerbahče u Evroligi i veruje da će ekipa proći u Top 8, a dalje šta bude..

Obradović je u razgovoru za "Blic" istakao da je Crvena zvezda bila najprijatnije iznenađenje prvog dela sezone jer je Evropa pričala o dobrim igrama Beograđana i odličnom ambijentu koji prave navijači u Areni.

On je takođe dodao da se i Partizan posle oscilacija na startu sezone vraća na pravi put i da će se sigurno boriti za trofeje ove sezone.

- Samim ulaskom u TOP 16 fazu, Crvena zvezda je napravila dobar rezultat. Imaju kvalitetnu ekipu i igrali su odlično u prvom delu Evrolige, a Evropa je pričala o fenomenalnom ambijentu koji prave navijači  i o 20.000 ljudi u Areni - rekao je Obradović za Blic.

On je dodao da se i Partizan polako diže posle turbulentnog početka sezone

- Imali su problema, sada su se konsolidovali, neki igrači su se oporavili od povreda i sada stvari dolaze na svoje mesto. Mojim crno-belima želim sve najbolje. Verujem u njih - poručio je popularni Žoc.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Fenerbahčea je istakao da je obaveza ekipe da brani titulu u domaćem šampionatu i Kupu a da u Evroligi dogura što dalje

- Prolaz u osam najboljih je realnost. Za dalje videćemo. Odigrano je tek pet kola, a zanimljivo je da smo tri meča pobedili u gostima a dva izgubili kod kuće. Ali i to je košarka.

Ovog leta reprezentaciju Srbije očekuje Evropsko prvenstvo a kao bivši selektor Željko Obradović priželjkuje medalju.

- Video sam se i čuo sam se sa Saletom Đorđevićem. Teška nam je grupa ali Sale zna šta ću mu poželeti - ono što on očekuje i želi a to je medalja i odlazak na Olimpijske igre - poručio je Obradović.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    3. februar 2015 | 14:01

    Grobar do koske je retardirana osoba, ne treba se osvrtati na njegove komentre dete je bolesno, ne grdite ga , znam momka, nije los decko , a to sto je bolestan je od Boga.

  • grobar do koske

    3. februar 2015 | 12:03

    ..IZ DANA U DAN,SVE JE JACI I JACI I NAJJACI-PARTIZAN-JEDINI SAMPION U ISTORIJI NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Charlie

    3. februar 2015 | 11:11

    Ovo je taj Obradovic koji je ucesnik velike bruke i namestaljke u Istanbulu kada se Fener sklonio sa terena da bi nesrecni kk secanje nis prosao na silu u top 15+1 jer je jedini on tu bio visak i ocito da nije i ne pripada eliti. Ta namestaljka se vratila kao bumerang pa je uleb znajuci za tu prevaru kk bankrot nis zrebao iz cetvrtog sesira u kupu Mice trofrtaljke i time istom stavio do znanja gde mu je mesto. Najvece ponizenje koje je dozivela lazna institucija koja polako nestaje sa kosarkaske mape.Zasluzeno. I vise nego zasluzeno.Neka mapetovci koji samo placu a nista ne rade kazu istinu obmanutim i uplakanim simpatizerkama kk dubioza nis a to je da zagrebacki klub nikada vise nece videti evro ligu bez obzira na plasman u aba ligi.Zna se i zbog cega i Evropu vise mapetovci ne mogu varati.Dzabe i spinovanje crno bele spin masinerije,dzabe sve zamene teza i obmane javnosti.Definitivno kk kataklizma nis ce narednih sezona igrati na ise nego prestiznim turnirima u Donjem brijanju i Maloj mostanici.Tu mu je i mesto.A koliki udeo u tome ima davitelj koji se jos dici karanfilima i timesto davi igrace, neka procene ucveljene simpatizerke kk katastrofa nis koje ga podrzavaju u tom nasilju i agresiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA