Na dve utakmice spasio Partizan, pa dobija novi ugovor

Forma čuvara mreže crno - belih ide uzlaznom putanjom, za očekivati je da bude naslednik Milana Lukača

  • 8

Igrom slučaja, odnosno povredom Milana Lukača, priliku da dve utakmice zaredom brani na golu Partizana dobio je Živko Živković (25).

Rezervni čuvar mreže crno - belih je odličan posao obavio u 180 minuta, na utakmicama protiv Radničkog iz Niša (0:0) i Donjeg Srema (2:1), pa je prema informacijama Sporta ubrzao priče o dobijanju novog ugovora.

U Humskoj su svesni da Lukača neće moći još dugo da zadrže, spremni su da dreše kesu i produže ugovor sa momkom koji strpljivo, već nekoliko sezona čeka pravu šansu u crno - belom.

Živko Živković gol Donjeg Srema nije mogao da brani, jer je Darko Spalević šutirao zaista perfektno, ali je intervencijama u finišu susreta i hrabrošću pokazao da može puno kada je u pitanju sigurnost u šesnaestercu Partizana.

Dete Partizana je iz Humske tokom karijere odlazio na nekoliko pozajmica. Branio je za Metalac i Teleoptik, ali je izgleda postao najozbiljnije rešenje za naslednika Milana Lukača.

Zanimljivo, od juna 2014. godine Živko Živković ima zvanično najjači šut u klubu iz Humske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Извини никад

    9. mart 2015 | 13:23

    Онај гол је могао да се брани . Лопта је била у параболи и спора. Само да се голман добро постави.

  • aca i toma sd

    9. mart 2015 | 17:47

    O zvezdinim golovima iz ofsajda danas ni reci ...niko ni da pisne a sudija karadzic lepo analizirao i dva gola iz OFSAJDA ...ko suza.

  • Cica

    9. mart 2015 | 15:02

    Dovesti Borjana iz Radnickog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA