Loše vesti za Junajted pred derbi sa Sitijem narednog vikenda!

Crveni đavoli ni na ovom meču neće moći da računaju na Robina van Persija

  • 0

Fudbaler Mančester junajteda Robin van Persi još uvek se nije oporavio od povrede i moraće da propusti gradski derbi protiv Mančester Sitija narednog vikenda, potvrdio je menadžer Luj van Gal.

Holandski napadač zbog povrede zgloba nije igrao još od kraja februara i poraza od Svonsija (2:1) u Premijer ligi, a lekarske prognoze govore da će morati još da pauzira.

- Ne verujem da postoje šanse da van Persi bude spreman za Siti. Proces oporavka ide u dobrom pravcu, ali iz iskustva kažem da ne smemo da rizikujemo - rekao je van Gal.

Junajted se u poslednje vreme igra u odličnoj formi, vezao je četiri trijumfa u nizu i nalazi se na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 59 bodova. Derbi Mančestera igra se 12. aprila na Old Trafordu od 17 sati, dok Junajted danas od 16 časova igra protiv Aston Vile.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dobra vest za Junajted može da bude to što je PSŽ odustao od dovođenja danija Alveša, te su Van galu ''otvorena vrata'' za transfer Brazilca.

- PSŽ je želeo da dovede Alvesa duži vremeski period, ali sada više ne. Zadovoljni smo partijama Gregorija van der Vila i želimo da mu ponudimo novi ugovor - rekao je predsednik Al Kalifi za francuski Lekip.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA