Vilijams pred okršaje sa Partizanom: Ne garantujemo trofej, samo veliku borbu!

Moramo da radimo ono što smo radili tokom cele sezone. A to je da igramo jaku odbranu i da dodajemo lopte igračima koji su u dobrom ritmu, smatra Zvedzdin Amerikanac

  • 6

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Markus Vilijams svestan je težine izazova koji je pred crveno-belima u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv najvećeg rivala Partizana. Kreator igre jedinog srpskog predstavnika u Evroligi biranim rečima je pričao o timskom i pojedinačnom kvalitetu crno-belih, ali je podvukao da je daleko više koncentrisan na to kako će izgledati igra Zvezde u seriji sa "večitim rivalom".

Mačvan: Možemo da se nosimo sa Zvezdom kad odigramo muški

Vilijams će mnogo više pažnje morati da obraća na defanzivne zadatke, jer se Partizan u međuvremenu pojačao opasnim šuterom Džošom Akojonom, o kome je bivši igrač Lokomotive i Unikahe pričao samo u superlativu.

- Džoš je definitivno sjajan igrač. U suprotnom, Partizan ga ne bi ni doveo. On je odličan strelac i može da pomogne timu mnogo - izjavio je Zvezdin Amerikanac i dodao:

- Ali, mi ne možemo da uđemo u seriju razmišljajući o tome koga oni imaju. Moramo da radimo ono što smo radili tokom cele sezone. A to je da igramo jaku odbranu i da dodajemo lopte igračima koji su u dobrom ritmu. Jednostavno, moramo da se fokusiramo na sopstvenu igru. Ne možemo da garantujemo trofej, ali zato garantujemo da ćemo se boriti do kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARCINA

    8. april 2015 | 18:52

    STA JE FMPOVCI NISTE VISE SIGURNI U POBEDU STO SE DUEL PRIBLIZAVA SVE STE MEKSI SA IZJAVAMA DULE TRENERU UZMI STVAR U SVOJE RUKE I KRENI DA IH ZGAZIMO

  • Danijel Delije Sever

    9. april 2015 | 08:19

    Verujemo u vas ! Samo hrabro !!!

  • Goran

    9. april 2015 | 08:04

    igraci koji ne idu na titulu ne treba ni da igraju u zvezdi isto mislim i za partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA