ZVEZDA: Nema besplatnih ulaznica za derbi!

Posle sednice Upravnog odbora crveno-belih izdato je saopštenje u kome je navedeno da će svi morati da kupe ulaznice za duel sa Partizanom bez obzira iz kog dela stadiona žele da posmatraju utakmicu

  • 9

Navijači, simpatizeri i svi oni koji planiraju da u subotu prisustvuju 148. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" moraće da kupe ulaznice, bez obzira sa kog mesta žele da gledaju utakmicu. To je saopšteno iz kluba sa Marakane koji je rekao da besplatnih ulaznica neće biti ni za koga.

- Ova odluka se odnosi na sve tribine, kao i na sve lože, odnosno galerije na stadionu "Rajko Mitić" - navodi se u saopštenju koje je izneto javnosti posle sednice Upravnog odbora kluba.

Ništa od pomeranja: Derbi se igra u subotu!

Takođe, nešto ranije je rečeno da će karte za derbi biti u prodaju na blagajni Marakane od srede u 11 časova, dok će se na dan utakmice prodavati isto od 11 časova pa sve do početka meča. Kada su u pitanju navijači crno-belih, oni će karte moći da kupe na stadionu u Humskoj od četvrtka u 10 časova.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iz uprave crveno-belih su apelovali na sve da dođu ranije na stadion kako bi se izbegla gužva u saobraćaju kojih ima otkako se izvode radovi na Autokomandi.

Meč između večitih rivala srpskog fudbala počinje od 18 časova u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA