Zamislite Šekila O'Nila sa 70 kila manje! Leti, kuca i pogađa iz svih pozicija! Njegov sin je buduća NBA zver! (VIDEO)

Šakil O'Nil je dobio dostojnog naslednika u liku i delu svog sina Šarifa koji važi za jednog od najtalentovanijih srednjoškolaca u SAD

  • 0

Šakil O'Nil je sigurno jedan od najboljih centara i igrača u istoriji NBA lige, a izgleda da je dobio i dostojnog naslednika. Njegov sin Šarif je očigledno povukao talenat na oca i oduševljva skaute širom SAD svojim umećem iako je tek prva godina srednje škole.

On je izabran u tim čitave države Kalifornije i nalazi se u Hjustonu na "Big kupu", a njegov slavni tata je došao da ga pogleda na jednoj utakmici na kojoj je očarao sve prisutne svojim čarolijama na terenu.

Za razliku od legende LA Lejkersa koji je uglavnom pod koševima dominirao, njegov sin leti po čitavom terenu. Ima fantastičan pregled igre, deli asistemncije kao od šale, krade lopte, sjajno kontroliše loptu zakucava i ima šut sa distance.

Ono što je sigurno jeste da će se po visini približiti svom ocu, jer sada sa 15 godina visok je oko dva metra, a nadamo se da se neće ugojiti poput svog oca koji je imao 147 kilograma za vreme karijere, dok je Šarif težak samo 77 kilograma. Mada će svakako morati da dobije na masi ukoliko bude želeo u NBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA