Vujošević: Partizan nije Duško Vujošević, on je institucija!

Verujem da će se akciji priključiti veliki broj bivših igrača i trenera kojima je Partizan ognjište, rekao je strateg crno-belih

  • 21

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, oglasio se posle video objave legendarnog fudbalera crno-belih Predraga Mijatovića, koji je pozvao sve da pomognu košarkaškom klubu.

MIJATOVIĆ: Pomozimo košarkašima Partizana da ponovo budu prvaci Evrope (VIDEO)

- Ta podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević, i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka.

- Verujem kad do kraja postanu svesni opasnosti u kojoj se klub nalazi, da će se organizovanoj akciji pomoći priključiti veliki broj bivših igrača, trenera kojima je Partizan ognjište -, konstatovao je Vujošević, a prenose ''Novosti''.

On je na kraju dodao i da će prave pristalice Partizana prepoznati šta se sprema Košarkaškom kubu.

- To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu. Niti će to biti anestezija da se izvrši konačna eutanazija nad košarkom -, zaključio je Vujošević.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cudo

    20. maj 2015 | 18:43

    Covek zbog finansijske situacije krivi politicare, a ne njegove prijatelje iz uprave kluba koji su pokrali tu njegovu ,,instituciju''... na kraju ce mu i sudije biti krive sto su u bankrotu. Bravo Dule.

  • Doka.cz

    20. maj 2015 | 18:53

    Katanac...katanac...

  • Milos

    20. maj 2015 | 17:52

    Dule legendo svi pravi grobari su uz tebe i Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA