ĐOKOVIĆ i ŠARAPOVA U ŠOKU: Srpski žongler im pokazao kako se barata reketom i lopticom! (VIDEO)

Talentovani majstor zasenio svetske teniske zvezde u reklami čuvenog proizvođača sportske opreme

  • 7

Oni su svetske teniske zvezde, majstori svog zanata, mislili su da znaju sve teniske trikove, a onda su naišli na Stefana Bojića, Srbina, koji je ih je naučio nekim novim cakama sa reketom i lopticom.

I ostavio ih u čudu!

Novak Đoković, Marija Šarapova, Endi Mari, Fernando Verdasko, Bernard Tomić i još nekolicina top igrača i igračica, uz junaka ove priče Bojića, bili su u glavni protagonisti reklame najpoznatijeg proizvođača reketa, kompanije "Head".

Svi su imali zadatak da ponove ono što Bojić zamisli i izvede, ali je malo ko od njih uspeo da iskopira čarolije ovog talentovanog žonglera. Čak i ako su u tome neki uspeli, njihova demosntracija je tek zaličila na ono što je prethodno, sa lakoćom, izveo srpski majstor sa reketom.

Čak je i najbolji svetski teniser Novak Đoković bio zapanjen Bojićevom veštinom, pa pošto nije mogo da isprati, a kamoli da ponovi igrarije zemljaka, samo je ispustio reket u znak predaje i ćestitao Bojiću.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA