Štoper Čukaričkog potvrdio da je blizu dogovora sa Partizanom!

Zoran Rendulić potvrdio da je bio na razgovorima sa čelnicima crno-belih

  • 2

Zoran Rendulić nalazi se na korak potpisivanja za Partizan, jer su se fudbaler i vladajući šampion dogovorili o nekolicini detalja buduće saradnje, ali škripi samo još u jednoj stavki - finansijama.

Renduliću, koji je na pregovorima sa čelnicima kluba bio još minule sedmice, ponuđen je dvogodišnji ugovor, sa čime su se složile obe strane, kao i Upravni odbor.

- Istina je, bio sam na razgovoru u Partizanu i blizu smo dogovora.  Trener Zoran Milinković me dugo poznaje i ceni kao igrača, napomenuo mi je to u dijalogu.

- Imam dobru polusezonu na Banovom brdu, a potrefilo se i da sam možda dva najbolja meča odigrao upravo protiv Partizana, što me je takođe preporučilo ljudima iz kluba. Bili su izuzetno korektni i pošteni prema meni, tako da ćemo pričati ponovo - rekao je Rendulić.

On je potvrdio da se nije dogovorio sa crno-belima u visini plate.

- Nismo se dogovorili u vezi sa visinom plate, ali dobro, nije to nekakva nepremostiva prepreka. Ljudi u klubu znaju moje uslove i nastavićemo sa razgovorima.  Žele da oforme kvalitetnu poslednju liniju tima u kojoj bi bilo četiri kvalitetna centralna beka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Renudlić je potvrdio da i kod njega postoji neskrivena želja da obuče crno-beli dres.

-  Bio sam kao klinac deo omladinske škole Partizana dve godine, znam kako funkcioniše klub. Možda će treći pokušaj da se vratim u klub kao senior biti srećan. Osećam se sjajno i fizički i mentalno, imam ambicije da ostanem na visokom nivou i domognem se reprezentacije, ako se kockice slože.

- Partizan je dobra sredina za tako nešto, klub ima ambicije, kontinuitet igara u Evropi i dobra je prilika za svakog izgrača. Siguran sam da Humska ne bi bila moja poslednja steptenica u karijeri i da bi dobrim igrama uspeo da dpprinesem klubu, ali i da ostvarim još neki inostrani angažman - zaključio je Rendulić za Sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadbod

    10. jun 2015 | 11:56

    Godinama "zelim" da Partizan dovede Rendulica,jer dominira odbranom- (jak,snazan,visok) ali nikada nije kasno.Jos da dovedu Bruna M. iz N.Pazara,bio bi to uspesan prelazni rok ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA