Zvezda predstavila Ibanjeza: Ne mogu da se poredim sa Prosinečkim!

Argentinski fudbaler izjavio je da je od samog starta želeo da postane član crveno-belih

  • 2

Crvena zvezda je predstavila i poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku koje je do sada došlo na Marakanu. Argentinac Luis Ibanjez je i zvanično prezentovan kao novi igrač vicešampiona Srbije, iako on već više od 10 dana trenira sa klubom.

- Želeo sam da dođem u Zvezdu otkada smo počeli pregovore, jasno sam rekao i da ću doći, i ako ispadnemo iz evropskih takmičenja. Pregovori su se odužili zbog tehničkih detalja. Ne mogu da se poredim sa Robertom Prosinečkim, on je velika zvezda, a ja se nadam da ću biti mala. Dobro su me prihvatili novi saigrači, dobro je i što znam jezik, pa se polako uklapam - izjavio je Ibanjez na predstavljanju.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Argentinac je prethodno proveo nekoliko godina u Dinamu iz Zagreba, tako da nema jezičke barijere u komunikaciji. On je izabrao dres sa brojem 88 zbog godine kada je rođen, a očekuje se da u crveno-belom dresu debituje u nedelju na prijateljskom meču sa Mordovijom.

- Radio sam samostalno, a trener će videti koliko mogu. Nisam dirao loptu mesec i po dana. Tokom karijere sam u svakom klubu davao sve od sebe, pa ću tako i sada - rekao je novi levi bek Zvezde.

CZ logo

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA