Fudbaler Čukaričkog se ne seća utakmice: Žena mi je rekla da sam igrao, mislio sam da je april

Brazilski štoper doživeo amneziju u poslednjih deset minuta meča protiv Domžala

  • 3

Defanzivac Čukaričkog Lukaš Pjasentin bio je na visini zadatka u oba meča protiv slovenačkih Domžala, u kojim su Brđani uspeli da sačuvaju svoju mrežu (0:0, 1:0).

Međutim, Brazilac neće po dobrom pamtiti poslednjih deset minuta u Beogradu pošto je imao amneziju, nakon sudara sa protivnikom.

- Deset minuta pre završetka meča sudario sam se glavom sa drugim igračem i pretrpeo jak udarac. Rekao sam ljudima na klupi da je sve u redu, vratio se na teren, ali sam onda doživeo privremenu amneziju i utakmice se uopšte ne sećam - rekao je Pjasentin za Žurnal i dodao:

- Znam samo da sam igrao jer mi je to kazala moja žena, a iz kluba su mi saopštili sve detalje vezano za meč. U prvim satima posle sudara mislio sam da smo u aprilu mesecu. Sve je u redu, prošao sam preglede. Mislim da ću biti spreman za meč sa Gabalom.

Podsetimo, Čukarički u četvrtak igra prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a protivnik je azerbejdžanska Gabala. Prvi meč igra se na Banovom Brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    12. jul 2015 | 11:38

    Doktore poceo sam zaboravljati! -pa kad ste to primjetili? -sta kad sam primjetio???

  • BBRS

    12. jul 2015 | 11:46

    Gledao sam tekmu vise puta su ga odvalili

  • 357

    13. jul 2015 | 13:46

    Strasan igrac. Ubili su ga u cetvrtak al se nije dao. To se zove pojacanje iz inostranstva,a ne Zvezdini i Partizanovi foliranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA