TRANSFERI: Kasalica u Zvezdi, Partizanov dželat doveo nekadašnju zvezdu Premijer lige

Još jedan izuzetno zanimljiv dan na letnjoj fudbalskoj pijaci je za nama

  • 6

Ovo je bio jak 14. jul kad su u pitanju transferi! Konačno smo zatvorili nekoliko uzbudljivih priča o kojima se nedeljama govorilo.

Najvažniji transferi i tračevi ovog dana su:

Rahim Sterling zvanično u Mančester Sitiju

Robin van Persi predstavljen kao novi igrač Fenerbahčea

Povratak Tijaga Mote u Inter

Anhel di Marija na korak od Pari Sen Žermena

Čelsi nudi 20 miliona za Pedra

21.45 - OTAMENDI NEĆE U VALENSIJU ZBOG JUNAJTEDA?

Prema najnovijim informacijama, Nikolas Otamendi bi trebalo da se sa odmora priključi Valensiji na pripremama.

Međutim, kako javlja "Marka", Argentinac odbija da se vrati, kako bi na taj način izvršio pritisak da se ubrza transfer u Mančester junajted, koji se okreće novim opcijama nakon propalih pregovora sa Serhiom Ramosom.

21.22 - VARGAS IDE NA ISTOK?

Čileanski reprezentativac Eduardo Vargas razmatra ponude i jednog arapaskog kluba, a takođe ima i zainteresovanih it Engleske i Španije.

Navodno, 25-godišnji igrač Napolija bi karijeru mogao da nastavi u Al Ahliju u Dubaiju.

20.42 - MURINJO NE DA VEZISTU

Džon Obi Mikel će ostati u Čelsiju i naredne sezone pošto je Žoze Murinjo blokirao njegov transfer. To znači da će kratkih rukava ostati klubovi iz Kine, Dalekog Istoka i Turske. Međutim, sve ponude od 25 miliona funti i više će biti uzete u razmatranje.

20.36  - HRVAT U LEVERKUZENU?

Leverkuzen je ponudio 20.000.000 evra Interu za hrvatskog vezistu Matea Kovačića, javlja Bild. Podsetimo, za njega se interesuje Liverpul, a i Barselona se raspitivala...

19.56 - KASALICA SE VRAĆA U ZVEZDU?

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Bivši fudbaler Crvene zvezde više nije član južnokorejskog Ulsana s kojim je sporazumno raskinuo ugovor. Naravno, svratio je do Marakane, a prema nekim nezvaničnim informacijama mogao bi ponovo da zaduži crveno-beli dres. Ni trener Božović ne bi imao ništa protiv...

18.57 - ŠAMROK DOVEO DEMIJENA DAFA

Irski Šamrok, inače poznat po tome što je izbacio partizan iz kvalifikacija za LE pre nekoliko godina, doveo je možda i najzvučnije pojačanje u svojoj istoriji. U pitanju je Demijen Daf, nekadašnji fudbaler Blekburna, Njukasla, Čelsija, Fulama i Melburna.

Za reprezentaciju Irske odigrao je ravno 100 utakmica.

Foto: Twitter Foto: Twitter

18.35 - VEST HEM ŽELI ĆIĆARITA

Kako engelski mediji prenose, Vest Hem je ponudio Junajtedu 13 miliona evra za Čičarita. Svi su izgledi da će Meksikanac preći u London pošto Van Gal ne računa na njega.

18:13 - RAHIM STERLING SITIJEV - ZVANIČNO!

Sada već bivši igrač Liverpula Rahim Sterling (20) potpisao je petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem, koji je za njegovu slobodu platio kao nijedan premijerligaški klub do sada za nekog engleskog igrača - 49 miliona funti (70 miliona evra).

Građani su već počeli sa štancovanjem dresa sa brojem sedam novog pojačanja.

17:41 - ESPANJOL TRAŽI VIŠE OD REALA ZA GOLMANA

Predsednik Espanjola Đoan Kole odbio je prvu ponudu Real Madrida u visini od 4 miliona evra za golmana Kika Kasilju.

- Odgovor koji smo poslali Realu je da Kasilja vredi više od 4 miliona evra. Nismo dobili odgovor nekolko dana, ne znamo da li su odustali, trenutno je zapelo na 4 miliona, što ne možemo da prihvatimo - rekao je Kole.

16:54 - TIJAGO MOTA POTVRDIO: VRAĆAM SE U INTER

Brazilac sa italijanskim pasošem Tijago Mota potvrdio je da se vraća u Inter.

- Mislim da sam dao maksimum igrajući za PSŽ. Povratak u Inter je normalna stvar, to je klub sa kojim sam osvojio sve što se moglo osvojiti. Sada želim da pomognem Interu da se vrati u vrh italijanskog fudbala - rekao je Mota.

Iskusni 32-godišnjak je u karijeri igrao za Barselonu, Atletiko Madrid, Đenovu, Inter i PSŽ, a za reprezentaciju Italije je sakupio 23 nastupa i postigao jedan gol.

16:37 - ARŠAVIN NAŠAO NOVI KLUB

Iskusni ruski napadač Andrej Aršavin napustio je Zenit i potpisao ugovor sa Kubanom iz Krasnodara, gde je zvanično predstavljen u utorak. Fudbaler koji je, sa prekidima, 13 godina igrao za klub iz Sankt Peterburga, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Kubanom.

16.05 - ZVANIČNO: FALKAO ĆE NOSITI DEVETKU

Navijači reaguju na to što će kolumbijski fudbaler u Čelsiju nositi "devetku". Jasno vam je posle ovog tvita:

15.45 - ŠAĆIRI NEĆE U STOUK

Menadžer Stouka Mark Hjuz rekao je da Đerdan Šaćiri najverovatnije neće pojačati ekipu. Stručnjak je razgovarao sa čelnicima Intera i igračem, i stekao je utisak da do transfera neže doći.

Prethodnog dana su potvrđene dve velike bombe - Švajnštajger u Mančester junajtedu i Sterling u Sitiju, a ko zna šta nas očekuje danas. Zato budite uz Telegraf Sport i pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci.

15.35 - STERLING ZAVRŠIO PREGLEDE

"BBC" javlja da je Rahim Sterling napustio bolnicu u kojoj je radio medicinske preglede pred transfer u Mančester Sitiju.

15:00 - KASILJAS ZADUŽIO OPREMU PORTA

Iker Kasiljas je od danas zvanično postao član Porta, gde je promovisan kao novo pojačanje i zadužio opremu slavnog portugalskoj tima.

14: 40 - ĆAVI: REAL BI TREBALO DA BUDE SRAMOTA ZBOG KASILJASA

Bivši fudbaler Barselone koji je napustio taj klub na kraju prošle sezone, smatra da je Real madrid trebalo da priredi pravi oproštaj legendi Ikeru Kasiljasu, kao što to uradio katalonski klub u njegovom slučaju na kraju sezone

14:14 - SOSIJEDAD DOVEO JOŠ JEDNOG TALENTA

Dejvid Mojes formira u San Sebastijanu izuzetno mladu ekipu. Posle našeg Srđana Babića, Sosijedad je doveo još jednog talentovanog fudbalera, a reč je o 22-godišnjem Dijegu Rejesu koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Porta.

13:50 - VALENSIJA KRADE OSPINU EVERTONU

David Ospina će posle dolaska Petra Čeha verovatno napustiti Arsenal. Everton je bio najozbiljniji u želji da ga dovede i delovalo je da će tako i biti, ali se sada u trku uključila Valensija koja ga želi na pozajmicu, a vlasnik "slepih miševa" je spreman da dobro i plati.

Foto: AP Foto: AP

13:32 - KUMAN NAŠAO ZAMENU ZA ŠNIDERLINA

Sautempton je ostao bez Morgana Šniderlina i neophodna im je zamena, a pronašli su je u Đordiju Klasiju iz Fejenorda. Reprezentativac Holandije je napustio trening kamp kluba i zaputio se u Englesku na završne pregovore.

13:09 - JUNAJTED HOĆE LEVANDOVSKOG

"Crveni đavoli" su se odlično pojačali i neophodan im je samo novi napadač koji će zameniti Van Persija. Zato sada svim silama pokušavaju da nađu pravog igrača, a oko su bacili na Roberta Levandovskog.

Poljak je prvi pik Luja van Gala, navodno je Junajted već poslao ponudu u Minhen koja iznosi 63 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

12:49 - KEITA OSTAJE U ROMI

Iskusni Sejdu Keita ostaće i sledeće sezone u Romi pošto je produžio ugovor za još godinu dana. On je prethodne sezone bio treći kapiten ekipe, kada Toti i De Rosi nisu na terenu.

12:27 - PALERMO DOVEO PRVAKA EVROPE

Palermo je kompletirao transfer Oskara Hiljemarka iz PSV Ajndhovena koji se pre dve nedelje okitio titulom šampiona Evrope sa reprezentacijom Švadske za igrače do 21 godine. Šveđanin je potpisao četvorogodišnji ugovor.

12:11 - MILAN KRENUO U NAPAD NA ROMANJOLIJA

Čelnici Milana su odlaskom Stefana El Šaravija dobili neophodan prostor za angažovanje Alesija Romanjolija iz Rome koji je velika želja Siniše Mihajlovića. Oni su spremili ponudu od 22 miliona evra, a videćemo kakav će odgovor dobiti iz Rima.

11:52 - DI MARIJA NA PRAGU PSŽ-a!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ogromna želja Pari Sen Žermena je Anhel Di Marija, a  izgleda da su ovog puta nikad bliži njegovom dovođenju. Prema pisanjima engleskih medija, transfer vredan 60 miliona evra je na pomolu, a krilni fudbaler se nalazi u Parizu gde utanačuje poslednje detalje petogodišnjeg ugovora.

11:34 - LIVERPUL FAVORIT ZA POTPIS GOMEZA

Eurosport prenosi da je Fiorentina odbila ponude turskih klubova za Marija Gomeza koji su ga želeli na pozajmicu i da više gledaju da ga prodaju, a u tom slučaju Liverpul se nalazi na "pol" poziciji. Tim sa "Enfilda" je u potrazi za klasičnim napadačem, a Nemac se uklapa u traženi profil.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

11:18 - SITI ŠOKIRAO ROMU

Mislili su čelnici Rome da je dolazak Edina Džeka siguran, ali prema najnovijim informacijama izgleda da je čitav posao propao. Fudbaler se složio da ređe u Rim, ali je na pregovorima sa njegovim klubom Sitijem došlo do nepremostivog problema.

"Građani" su zatražili neočekivanih 30 miliona evra obeštećenja što u rimskom klubu ne mogu da plate. Oni su bili spremili 18 miliona za direktan transfer ili 10 miliona za jednogodišnju pozajmicu.

11:05 - ČELSI NUDI 20 MILIONA ZA PEDRA

Barselona pokušava da se oslobodi Pedra Rodrigeza, a i on bi hteo da ode negde gde će više igrati. Zainteresovani su Arsenal i Liverpul, ali čini se da je najkonkretniji Čelsi koji je spremio 20 miliona funti za taj transfer.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10:56 - ATLETIKO HOĆE NAZAD LUISA

Felipe Luis se nije snašao u prvoj sezoni u Čelsiju, a to bi želeli da iskoriste čelnici Atletiko Madrida i da ga vrate na "Visente Kalderon" gde je blistao u dresu "jorgandžija".

10:42 - ADIDAS POMAŽE JUVENTUSU OKO OZILA

Mestu Ozil je velika želja Juventusa, ali Arsenal nema nameru da ga pusti, a ni fudbaleru se ne ide na Apenine. Međutim, tu bi mogao da se uključi Adidas, koji je od ove sezone sponzor torinskog kluba.

U "staroj dami" planiraju da zatraže finansijsku pomoć od novih sponzora kako bi imali dovoljno novca za obeštećenje, a smatraju da će im nemačka kompanija izaći u susret jer je Ozil takođe njihov klijent.

10:33 - SUŠIĆ NOVI TRENER EVIJANA

Bivši selektor BiH Safet Sušić vratio se u Francusku, gde je imao uspešnu igračku i započeo trenersku karijeri. Čuveni "Pape" je seio na klupu Evijana od koga će pokušati da napravi stabilnog člana Lige 1.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10:21 - ZVANIČNO: KAPELO NIJE VIŠE SELEKTOR RUSIJE!

Od Mundijala u Brazilu se pominjalo da će se Rusi odreći Fabija Kapela koga su doveli da bi ih odveo na svetski tron 2018. godine. Sada se to konačno i desilo, jer je došlo do sporazumnog raskida ugovora.

S obzirom da je njegova plata bila 6,8 miliona funti godišnje, pitanje je koliko će obeštećenje morati da mu isplati Fudbalski savez Rusije. Njegov naslednik bi trebalo da bude trener CSKA iz Moskve, Leonid Slucki.

10:09 - LUDNICA NA PREDSTAVLJANJU TEVEZA NA BOMBONJERI

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Karlos Tevez se vratio u Boku juniors posle 11 godina, a na predstavljanju na "Bombonjeri" dočekalo ga je 40.000 navijača. Više o tome možete pročitati OVDE.

10:00 - MILINKOVIĆ SAVIĆ IZMEĐU FIORENTINE I LACIJA

Velika je pomama za osvajačem bronzane lopte na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina. Sergej Milinković Savić se nalazi na meti mnogih klubova, a konkretne ponude za njega stigle su od strane Fiorentine i Lacija.

Njegov Genk za sada samo merka ono što nude članovi Serije A i čeka da li će stići neka bolja, a sve je izvesnije da će zlatni Orlić ovog leta napustiti Belgiju

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alibaba

    14. jul 2015 | 13:57

    Što se junajteda tiče mislim da je Lewandovski nemoguća misija,pre ce biti moguca trampa Di Maria-Cavani...samo sto bi u tom slucaju doplata od strane PSG-a bila realna barem 10 milja...

  • CZV

    14. jul 2015 | 20:50

    to mi reci odlaze savicevic i parker dolaze kasalica i plavsic ako se ovo desi imacemo najjaci tim u poslednjih 7 8 godina

  • gdgsh

    15. jul 2015 | 01:41

    hahahha ni kasalica vam nece pomoci niste ni za evropu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA