MILINKOVIĆ: Odavno ovakav protivnik nije došao na naš stadion (FOTO)

Destrukcija fudbala od strane Dile...bile su reči Partizanovog trenera

  • 8

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je najvažnija pobeda nad Dila Gorijem, ali je istakao da žali što njegov tim nema veću zalihu posle prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Lep ambijent, odlična podrška navijača. Smatram da smo zaslužili pobedu. Žalimo za boljim rezultatom, što je bilo realno stanje na terenu. Nismo imali sreće da rano postignemo gol koji bi nam dao elan. Rezultat je na kraju ipak dobar. Čudan je način igre Dile i ako su na ovaj način postali šampioni to je zapanjujuće - rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

On je dodao da će crno-belima biti mnogo lakše u revanšu, posebno zbog činjenice da će Dila Gori morati da juri rezultat.

Babović provocirao navijače Partizana posle gola! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Davno se na našem stadionu neki tim nije predstavio ovako. Tražiće gol u revanšu i pokušaće drugim okolnostima da naprave nešto više. To neće biti loše za nas pošto ćemo imati dosta prostora. Destrukcija fudbala od strane Dile i bilo je teško probiti njihov bedem. Oni mogu da budu srećni što su poraženi sa 1:0. Partizan je bolji tim i to moramo da pokažemo u revanšu. Očekujem sve bolji Partizan u nastavku - poručio je Milinković.

Nadmoćna igra krunisana je tek u završnici efektnim golom Stefana Babovića iz slobodnog udarca.

- Stefan je zaslužio da postigne gol, izgarao je tokom priprema. Promenio je način igre, dosta trči i spremniji je - zaključio mje Milinković.

BABOVIĆ O NAVIJAČIMA: Svi koji plate kartu imaju pravo da rade šta hoće, ali su i dalje moji (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Dile Gori, Uča Sosijašvili, rekao je da je zadovoljan minimalnim porazom svog tima.

- Partizan je veoma jaka ekipa, posebno taktički i tehnički. Znao sam da će biti veoma teško, ali sam na kraju zadovoljan rezultatom. Moja ekipa se borila, video sam da su moji igrači bili posvećeni. Očekuje nas revanš i pokušaćemo da prođemo dalje - kazao je Sosijašvili.

Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dile Gori i Partizana igra se za sedam dana u Gruziji.

PFC logo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krk

    15. jul 2015 | 07:17

    Sto im niste dali 5 komada onda? Imali ste 15 kornera i ni jedan sut??? Ninkovic ne zna da centrira...deset kornera je izveo i sve isto...

  • Dr. za rock and roll

    15. jul 2015 | 06:41

    Hoces reci odavno ovako jedan protivnik nije parkirao autobus ispred svoga gola...

  • Dr. za rock and roll

    15. jul 2015 | 09:37

    Ne nije priznajem. Ni donji srem nije ovako parkirao autobus cak ni radnicki nis vec dosao i pobedio--- i vi i zvezda i a selekcija pisi propalo--- jedino sto nam je ostalo od fudbala jeste novac u toletovoj slamarici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA