TRANSFERI: Bajern odbio Junajtedovih 100 miliona za Milera! Milivojević u Seriji A?

I ovog ponedeljka pratimo dešavanja u svetu fudbalskih transfera

  • 2

Iza nas je treća nedelja transfera! Vikend za nama obeležio je transfer Aleksandra Mitrovića u Njukasl, a danas...

Arturo Vidal definitivno napušta Juventus i prelazi u Bajern, potvrdio je prvi operativac italijanskog šampiona Bepe Marota.

Zanimljiv je i povratak Luisa Felipa u Atletiko iz Čelsija posle samo godinu dana boravka u Londonu.

Džordan Amavi i Idrisa Gaj postali su novi igrači Aston Vile.

Srpski zlatni omladinac Milan Gajić karijeru će nastaviti u Bordou.

22:12 - SONG OTIŠAO PO RASKID UGOVORA SA BARSOM

Kamerunac Aleks Song želi da nastavi karijeru u Vest Hemu, gde je proveo prethodnu sezonu na pozajmici iz Barselone, čije će čelnike sada pokušati da ubedi da raskine ugovor i kao slobodan igrač pristupi "čekićarima".

21:19 - MUSKRON POSTAJE SRPSKI

Posle Marka Pavlovskog i Filipa Markovića, novi igrač belgijskog Muskrona je i Marko Šćepović, koji će igrati na pozajmici iz Olimpijakosa. Više o tome možete pročitati OVDE.

21:07 - AKO BAJERN NE PRIHVATI OVU PONUDU ZA MILERA, NE ZNAMO KOJU ĆE

Mančester junajted je "pojačao" ponudu za napadača Bajerna Tomasa Milera na neverovatnih 69 miliona funti, što je, u evrima, suma od 100 miliona. Bavarce je ona sigurno zagolicala, ali ne dovoljno da bi je prihvatili. U Bajernu veruju da mogu dobiti više za fudbalera koga je "izmislio" aktuelni strateg Junajteda Luj Van Gol dok je svojevremeno sedeo na klupi nemačkog giganta.

20:46 - KVARDADO - ČELSIJEV SKUPI PROMAŠAJ

Kolumbijac Huan Kvardado bi posle samo šest meseci mogao da napusti Čelsi. Fudbaler koji je u januaru iz Fiorentine stigao u London za 26 miliona evra, očigledno se ne uklapa u Murinjove zamisli, pa je slobodan u izboru nove sredine.

20:11 - STAMENKOVIĆ NA PUTU ZA GRČKU

Bivši golman Crvene zvezde Saša Stamenković napustio je ovog leta Nefči i trenutno je bez angažmana. Za njega je bio zainteresovan Krila Sovjetov, međutim, kao realnija opcija se pojavio grčki prvoligaš Kerkira.

19:49 - EIBAR DOBIO POJAČANJE

Doskorašnji igrač Levantea Ivan Ramis je potpisao jednogodišnji ugovor sa Eibarom.

19:23 - LUIS SE VRATIO U ATLETIKO

Felipe Luis se vraća u Atletiko Madrid iz koga je prošlog leta stigao u Čelsi. Brazilski internacionalac nije uspeo da se nametne tokom prethodne sezone Murinju, dok je kod Simeonea bio sjajan. Kako javlja "Skajsports", "plavci" su pustili beka za 15 miliona funti.

18:58 - ANDERLEHT POČEO I DA KUPUJE

Belgijski klub je prodajom Aleksandra Mitrovića i Šansela Mbembe zaraditi oko 24 miliona evra, pa sada može mirno da se posveti kupovini ozbiljnih pojačanja. Na vrhu liste želja uprave kluba iz Brisela nalazi se njihov nekadašnnji vezni igrač Mbarak Busufa, koji je sa velikim uspehom igrao za taj klub pet sezona, pre nego što je otišao u Rusiju. Marokanac je trenutno igrač moskovske Lokomotive.

18:36 - ATALANTA BI MILIVOJEVIĆA

Luka Milivojević je blizu odlaska iz Olimpijakosa, ali ne u Fenerbahče koji ga uporno juri, već, odjednom - u italijansku Atalantu. Klub iz Bergama traži zamenu za Čileanca Karlosa Karmonu koji se seli u Sevilju, a talijanski mediji čak navode da su pregovori sa Srbinom u poodmakloj fazi!

17:51 - LUIS SUAREZ IZ ŠKOTSKE NE MOŽE DA DEBITUJE ZA SELTIK

Akvizicija Seltika ovog leta, Nadir Ćifći, suspendovan je na šest mečeva zbog ujedanja drugog fudbalera prošle sezone tokom gradskog derbija Dandija. Tako da će morati da sačeka na svoj debi u dresu "kelta".

17:25 - LESTER ČEKA KAMBIJASA

Novi trener Lestera Klaudio Ranijeri izjavio je da će sačekati nekoliko dana na odluku Estebana Kambijasa da li će ostati u klubu, jer je on lider tima.

17:07 - MAROTA: VIDAL HOĆE DA IDE Bepe Marota, prvi operativac Juventusa je na konferenciji za medije izjavio da je želja Artura Vidala da napusti Torino. - Vidal je izrazio želju da promeni sredinu kao što su to učinili Tevez, Pirlo i Ogbona.

16:44 - ČELSI ODUSTAO OD OSTINA

Žoze Murinjo je saopštio da odustaje od angažovanja napadača Kvins Park Rendžers Čarlija Ostina koji je jedan od najtraženijih igrača na Ostrvu. Razlog za ovakvu odluku Murinja jeste što se odlučio da zadrži Loika Remija na "Stamford Bridžu.

16:27 - GARDIJAN: VIDAL JE NOVI IGRAČ BAJERNA

Britanski Gardijan je objavio da su se Juventus i Bajern dogovorili oko transfera Artura Vidala. Bavarci će navodno platiti 37 miliona evra na ime obeštećenja uz mogućnost da doplate još 2,1 miliona funti na ime bonusa, a Čileanac bi trebalo da ima nedeljnu platu od 90.000 funti.

16:11 - I GALATA SE UKLJUČILA U TRKU ZA MAKSIMOVIĆA

Galatasaraj je rešio da ojača odbranu u Torinu. Turski klub je prvo tražio Kamila Glika, ali im je bio preskup, pa su se okrenuli njegovom partneru na štoperskoj poziciji Nikoli Maksimoviću. "Bikovi" su istakli da je cena i za Srbina i Poljaka ista, 13 miliona evrauz bonuse, a videćemo kako će reagovati na to žuto-crveni.

15:52 - ARSENAL PONUDIO 45 MILIONA ZA BENZEMU

Italijanski novinar Tankredi Palmeri koji važi za dobro upućenog čoveka u evropske transfere objavio je da je Arsenal poslao zvaničnu ponudu Realu za Karima Benzemu vrednu 45 miliona evra, a da bi taj novac Madriđani mogli da iskoriste za kupovinu Marka Rojsa.

15:38 - LACIO HOĆE SAKOA

Agent Mamadu Sakoa se prema informacijama sa Apenina nalazi u Rimu i pregovara sa čelnicima Lacija o potencijalnom transferu. Francuz zbog čestih povreda nije previše igrao u Liverpulu, ali je Brendan Rodžers nekoliko puta tokom prošle sezone izjavljivao da je 25-godišnji štoper neophodan "crvenima".

15:20 - TERI I KEJHIL DOVELI FALKAA U ČELSI

Žoze Murinjo je priznao da je odlučio da dovede na pozajmicu Radamela Falkaa koji se nije proslavio prethodne godine u Juanjtedu, nakon razgovora sa svojim štoperima - Džonom Terijem i Gerijem Kejhilom. Oni su bili bitke protiv njega prošle sezone i u direktnom duelu uvideli o kakvom se napadaču radi.

14:55 - PARTIZANU 2 MILIONA OD TRANSFERA MITROVIĆA

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić obelodanio je da će crno-beli inkasirati 2 miliona evra od prelaska Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl. Međutim deo tog novca dobiće kao proviziju i menadžerska agencija. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

14:34 - GOMEZOV AGENT POTVRDIO INTERESOVANJE BEŠIKTAŠA

Uprkos pojavljivanju informacije da će mario Gomez preći iz Fiorentine u Bešiktaš, njegov menadžer je demantovao da je došlo do dogovora sa bilo kojim kluba, ali je potvrdio da je jedan od zainteresovanih timova tim iz Istanbula.

14:18 - FARFAN NAPUŠTA ŠALKE

Peruanski reprezentativac Džeferson Farfan  napustiće Šalke. Njegov sledeći klub biće Al Džazira iz Abu Dabija, a transfe će biti vredan 16 miliona evra. "Rudari" bi mogli da novac od njega iskoriste za kupovinu Đerdana Šaćirija.

14:00 - LJORENTE SAD BLIZU REALA

Kako javlja italijanski Tutosport, Fernando Ljorente je blizu povratka u domovinu i to u redove Reala iz Madrida. Španski napadač ovog leta će napustiti Juventus, a za njega su se raspitivali Liverpul i Totenhem.

13:41 - MARIJANO NA PREGLEDIMA U SEVILJI

Kao što smo i najavili prethodnih dana, Marijano Fereira doskorašnji desni bek Bordoa preći će u Sevilju. Brazilac je u ponedeljak podvrgnut lekarskim pregledima posle kojih će njegov transfer od 3 miliona biti kompletiran.

13:16 - MATI RODRIGEZ SE VRATIO KUĆI

Bivši fudbaler Sampdorije Matijas Rodrigez vratio se kući u redove Univerzidad da Čilea. Čileanski internacionalac je nastupao za ovaj tim od 2010. do 2013. godine.

12:58 ASTON VILA POTROŠILA ZA DAN 18 MILKI

Aston Vila je ostala bez Bentekea, ali je danas potpisala dva igrača za po 9 miliona funti (ukupno 25,8 miliona evra). Stigli su Džordan Amavi i Idrisa Gaj.ž

12:01 SAVIĆ STIGAO U MADRID Bivši defanzivac Partizana, Mančester Sitija i Fiorentine, Stefan Savić sleteo je u Madrid gde će potpisati ugovor sa Atletiko Madridom. Njegov transfer je prema As-u vredan 12 miliona evra.

11:27 GVARDIOLA - GECE

Trener Bajerna Pep Gvardiola insistira da zadrži23-godišnjeg Marija Gecea u klubu. Navodno, Bavarci su već dobili nekoliko ponuda.

11:10 MITROVIC STIŽE

Danas će biti ozvaničen prelazak Aleksandra Mitrovića u Njukasl. Uz njega biće ozvaničen i dolazak defanzivca Čansela Mbemba.

10.54 - TOTENHEM HOĆE ČIČARITA

Meksički fudbaler je prilično tražen, iako menadžer Mančester junajteda Luj van Gal želi da ga ostavi u ekipi, jer ima planove sa njim.

Ipak, "Tajms" prenosi da je Totenhem zagrizao za Meksikanca, najviše zbog toga što se očekuje da Roberto Soldado napusti "Vajt Hart Lejn".

10.33 - ČELSI NE ODUSTAJE OD STONSA!

- Još jedan defanzivac i Čelsi će biti spreman za sve izazove naredne sezone - rekao je menadžer Česlija, Žoze Murinjo.

Šampion Premijerlige poslaće novu ponudu za Evertonovog centralnog beka Džona Stonsa, koji je od početka roka prva Murinjova želja.

Dvadesetjednogodišnji igrač je prošle sezone potpisao ugovor na pet godina, a prema navodima medija, Murinjo će insistirati na njegovom dolasku iako je Roberto Martinez u ime Evertona poručio da igrač nije na prodaju.

10.18 - GALATASARAJ ČEKA POJAČANJE IZ LONDONA

Matju Flamini bi mogao karijeru da nastavi u Galatasaraju.

U turskom klubu se nadaju da će završiti transfer u toku nedelje. Iskusni Francuz je prošle sezone u dresu Arsenala odigrao svega 15 utakmica, a do kraja ugovora ima još godinu dana.

10.00 - DŽEKO U ARSENALU?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Situacija Edina Džeka polako postaje saga. Fudbaler Mančester Sitija dugo se pominjao kao pojačanje Rome, a britanski "Dejli Star" piše da je Arsenal zainteresovan da dovede bosansko-hercegovačkog napadača.

09.54 - ĐOKOVIĆ U GAZELEKU

Holandski fudbaler sa korenima u Hrvatskoj, 25-godišnji Damjan Đoković u toku dana treba da potpiše dvogodišnji ugovor sa francuskom ekipom Gazelekom.

Vezni fudbaler je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Livornu, a njegov ugovor sa Bolonjom je istekao.

9.45 - ZLATNI OMLADINAC U BORDOU

Fudbaler OFK Beograda Milan Gajić, koji je prošlog meseca osvojio Mundijalito sa reprezentacijom, trebalo bi u ponedeljak da odradi lekarske preglede i potom potpiše ugovor za Bordo.

Prema informacijama "Žurnala", još nije poznato kolika će biti vrednost tranasfera.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    20. jul 2015 | 21:56

    Treba uvesti pravilo da igrač može biti plaćen npr.maksimalno 20.000.000€ i tačka!Ovo je sramota kakvim se nestvarnim ciframa gađaju klubovi!

  • Fane007

    22. jul 2015 | 12:01

    Za matorog Milera, koje ispod proseka, dati 100 miliona? Pa bolje da su nekom talentovanom detetu od 20 god dali 10 mil i da su mirni, a jos da ga prodaju ko sto su Ronalda Realu... Kakvim ciframa se gadjaju, Boze dragi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA