Terzić: Ima li još neko pitanje za mene, osim ovih iz Telegrafa? Zvezdinog direktora smo i nasmejali

Izazvali smo reakciju generalnog direktora kluba tokom vanredne konferencije za medije

  • 31
Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Burna konferencija održana je na "Marakani" nakon isto tako burne nedeljne večeri, kada je Crvena zvezda pobedila OFK Beograd 6:2 nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Javnosti se obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je opširno govorio i osuo paljbu po Fudbalskom savezu Srbije i Partizanu, rekavši da su spekulacije o nameštanju meča rezultat sprege saveza i večitog rivala.

>>> TERZIĆ UDARIO NA TOLETA I PARTIZAN: Karadžić bi radio sa đavolom, neka dođe UEFA! (FOTO)

Nakon opširnog izlaganja, tokom kog je Terzić čak i povisio glas i imao prilično agresivan nastup, na red su došla novinarska pitanja. U pokušaju da vratimo fokus na konkretan meč odigran na Vračaru i reakcije zbog kojih je, u krajnjem slučaju, vanredna konferencija i sazvana, postavili smo ih nekoliko.

Među desetak pitanja našlo se nekoliko naših, koja su na kraju izazvala Terzićevu reakciju, kroz smeh:

- Al' ste vi iz Telegrafa navalili! Ima li još neki novinar u ovoj sali?

>>> Terzić o Božoviću i eksploziji Parkera i Savićevića!

NAŠA PITANJA SU BILA:

1. Kako komenterišete da navijači Zvezde smatraju ovaj meč brukom za klub i to ističu na Zvezdinim forumima i na društvenim mrežama?

2. Komentarišete šta je Partizan navodno radio prethodnih godina. Da li na taj način pravite opravdanje da nešto slično radi i Zvezda?

3. Parker i Savićević se pominju kao igrači koji su za prodaju. Kako komentarišete da su baš njih dvojica eksplodirali na ovoj utakmici, iako ih nigde nije bilo prethodnih meseci?

ODGOVORI TERZIĆA

Prvo pitanje morali smo da postavimo dva puta - najpre smo dobili odgovor:

- Najveća bruka je to što Tomislav Karadžić ne sme nigde bez obezbeđenja. To što ne sme da se pojavi na Zvezdinom stadionu. Forumi i komentari, sve to može da bude spinovano, ali kada dođete na Kalenić pijacu, i kad morate da povedete obezbeđenje zbog brljotina u fudbalu, to mi sve govori. Narod ne možete da prevarite.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pošto to nije bio odgovor na pitanje koje smo postavili, ponovili smo ga, a onda dobili sledeći odgovor:

- Ja sam vam odgovorio kontrapitanjem, kako komentarišete to što Tomislav Karadžić ne sme da se pojavi na stadionu Zvezde i nigde ne ide bez obezbeđenja?

Na drugo pitanje je odgovor bio:

- Zvezda odigrala regularnu utakmicu protiv OFK Beograda i pobedila sa 6:2.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Za treće pitanje smo posle kratkog negodovanja, ali i uz smešak, usmereni na trenera Miodraga Božovića.

- Stvarno ne mogu da vam odgovorim zašto su Parker i Savićević igrali, eksplodirali, nisu eksplodirali… To je pitanje za trenera Božovića - ostao je Terzić nedorečen i na ovo pitanje.

(Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    20. jul 2015 | 16:40

    Dragi moji iz telegrafa, najviše megabajta trošim na vašem portalu. ...Zato moram da Vas pitam zašto ne postaviste neko škakljivo pitanje poštenoj upravi Partizana, kada odigraše 3:3 sa Borcem u zadnjem kolu, ili Pazar 4:3 na početku sezone??

  • kvota 1.01

    20. jul 2015 | 20:27

    Imam pitanje za novinare Telegrafa. Da li ste ikada prisustvovali konfrenciji KK Partizan? I da li ste smeli da postavite neko pitanje? Posto Dulo odrzi svoj monolog, popljuje vlast, protivnike, svoju upravu i sve novinare, a vi cutite i zapisujete. Ne pametim konferenciju kad mu ej neko postavio iole ozbiljno pitanje. Pa cak i kad ga pitaju kakovo je stanje sa povredom on kaze interna stvar, i predje na seckanje kartica MTSa, napravdu, na Saloa i Daloa...

  • Dragan

    20. jul 2015 | 16:49

    Bravo za pitanja. Pravo u glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA