TRANSFERI: Real juri novu portugalsku zvezdu od 45 miliona! Zvezda i Partizan obeležili dan!

Završio se još jedan dan na fudbalskom tržištu, a vi nastavite da pratite Telegraf Sport i dalje

  • 4

Spustili smo zavesu na još jedan dan na fudbalskoj pijaci. Bilo je dosta aktivnosti, naročito su bili aktivni Partizan i Crvena zvezda, ali i neki drugi timovi.

Evo i nekoliko najvažnijih transfera za petak.

Donald stigao na pozajmicu u Zvezdu.

Marko Lomić po treći put član Partizana.Soldado napustio Totenhem.

De Suter potpisao za Bursu.

Budite i dalje uz Telegraf Sport.

22:54 - DA LI JE JANUZAJ SEBI GOLOM SAČUVAO BUDUĆNOST?

Za Adnana Januzaja se poslednjih dana mnogo spekulisalo da će otići negde na pozajmicu. Međutim, njegov pogodak doneo je Mančester junajtedu drugi trijumf u sezoni, a videćemo da li to znači i njegov ostanak na "Old Trafordu"?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

22:32 - JOVOVIĆ KONAČNO ZVEZDIN

Vladimir Jovović trenira sa crveno-belima još od aprila, ali je tek sada postao njegov ugovor važeći posle komplikacija sa plaćanjem trening kompenzacije Sutjesci. Više o tome pročitajte OVDE.

21:55 - REAL ŽELI NOVU PORTUGALSKU ZVEZDU

Vilijam Karvaljo je nadolazeća zvezda svetskog fudbala i o njemu se priča već nekoliko sezona, a interesovanje su pokazivali Čelsi, Arsenal, Roma, Valensija... Međutim, sve ih je odbijala cena od 45 miliona evra koju su zacepili u Sportingu iz Lisabona, a da li će tako biti i sa Realom videćemo. Kontakt je već uspostavljen.

21:27 - DE SUTER U BURSI

Bivši reprezentativac Belgije Tom de Suter je postao novi član turske Burse sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor. On je do sada nosio dres Klub Briža gde je imao platu od 2 miliona godišnje.

20:59 - ŠAĆIRI NE MOŽE DA DEBITUJE ZA STOUK

Posle mnogo peripetija i zavrzlama Đedan Šaćiri je u ponedeljak stigao u Stouk, ali neće moći već ovog vikenda da debituje u Premijer ligi za svoj novi klub protiv Totenhema. Njemu je ostala suspenzija od jedne utakmice iz italijanskog kupa, tako da će morati da preskoči prvi zvaničan meč u ovoj sezoni.

20:28 - TOTENHEM ČUO ZOV I ODMAH SE ODAZVAO

Samo nekoliko sati je prošlo od izjave Tonija Pjulisa da budućnost Saida Berahina u VBA nije sigurna i da ukoliko stigne neka nepristojna ponuda neće imati kud nego da ga proda.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

To su kao zapete puške dočekali u Totenhemu, na čijem je radaru jedan od najtalentovanijih igrača na Ostrvu već neko vreme i počeli su da spremaju ponudu od 15 miliona funti. Njima je posle prodaje Soldada neophodna napadač.

20:06 - LOMIĆ SE VRATIO U HUMSKU

Iskusni Marko Lomić po treći put će zaigrati u Partizanu, a dogovor je pao takoreći u poslednjem momentu pred dvomeč sa BATE Borisovim. Više o svemu možete pročitati OVDE.

19:43 - KEMBEL SE SELI U SERIJU A

Džoel Kembel nije uspeo da se nametne Arsenu Vengeru koji ne računa na njega i moraće da promeni sredinu. Njega žarko želi gazda Palerma Maurisio Zamparini koji je lično otputovao u London na pregovore.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

19:21 - LIL POZAJMIO JEBOA

Jav Jeboa će narednih godinu dana provesti u francuskoj Ligi 1 gde će nositi dres Lila koji ga je pozajmio od Mančester Sitija.

18:55 - JOŠ JEDNO POJAČANJE VOTFORDA

Ne planiraju u Votfordu da se zaustave sa ojačavanjem tima. Povratnik u Premijer ligu je dobio još jedno pojačanje, a čak nismo ni mi više sigurni da li je 11, 12 ili čak 13. Među "osice" je stigao talenat Čelsija Nejtan Ake na jednogodišnju pozajmicu.

18:34 - SOLDANO SE VRATIO U ŠPANIJU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Roberto Soldado odlazi iz Totenhema kao jedan od najvećih promašaja kluba u istoriji: Španac se vraća kući pošto su "pevci" pristali da ga prodaju Viljarealu. Očekujemo detalje transfera.

18:13 - SITI JURI POLA EVROPE

Lista fudbalera za koje je zainteresovan Mančester Siti iz dana u dan je sve duža. Poslednja imena koja su se pojavila jesu 16-godišnji Nemac Sem Šrek iz Sent Paulija buduća zvezda svetskog fudbala, a zatim Nikolas Otamendi za koga se interesuje i njegov gradski rival Junajted.

Podsetimo da su "građani" ovog leta potrošili veliki novac, a doveli su samo dva igrača Sterlinga i Delfa.

17:45 - DINJE NA PUTU ZA RIM

Francuski mediji prenose da je Lukas Dinje blizu prelaska u Rimu. Reprezentativac Francuske je višak u Pari Sen Žermenu i rečeno mu je da ima dozvolu da napusti kluba, a pored Rimljana za njega je interesovanje pokazao Liverpul.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

17:18 - VENGER PUŠTA MONREALA

Naćo Monreal neće ostati na Emirejtsu posle isteka ugovora. Španski defanzivac nije dobio ponudu od Arsena Vengera da produži ugovor koji mu ističe sledeće sezone. Trener Arsenala smatra da mu levi bek nije neophodan, iako je njegov prvi izbor na toj poziciji, a primamljiva je i ponuda koja je stigla od Atletik Bilbaoa.

16:51 - KUMAN NE DA FONTEA

Menadžer Sautemtona Ronald Kuman poručio je svom defanzivcu Žozeu Fonteu da neće napustiti klub ovog leta, iako je za njega interesovanje pokazalo nekoliko premijerligaša, a najviše Aston Vila.

16:26 - ZAPATA U PLANOVIMA EVERTONA, AKO...

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Defanzivac Milana Kristijan Zapata prvi je na Evertonovoj listi želja ukoliko Džon Stouns bude prodat Čelsiju. Plavci navodno spremaju treću ponudu u iznosu od 42 miliona evra za defanzivca, pa ukoliko dođe do transfera, Kolumbijac je prva opcija da zameni perspektivnog štopera.

15:26 - NOVI ARGENTINAC U INTERU

Interovim Argentincima Karizu, Alvarezu, Ikardiju i Palasiju uskoro bi mogao da se pridruži zemljak Dijego Peroti (27), čiji su prelazak u tabor Neroazura navodno dogovorili sportski direktor kluba iz Milana i prvi čovek Đenove Enriko Preciosi.

Đenovljani su pristali da prodaju krilnog igrača za 12 miliona evra, od čega če dva dobiti odmah, a ostatak na kraju sezone.

15:00 - FARFAN KOD VUČINIĆA

Dugogodišnji krilni napadač Šalkea Džeferson Farfan (30) karijeru nastavlja u ekipi Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde će se pridružiti Crnogorcu Mirku Vučiniću. Njegov novi klub platio je Nemcima 6 miliona evra.

14.15 - DONALD KONAČNO ZADUŽIO ZVEZDINU OPREMU

Holandski vezista Mičel Donald promovisan je u novog igrača Crvene zvezde. OPŠIRNIJE >>> OVDE.

14.00 - PEDRO OSTAJE U BARSI?

Dok se Mančester junajted i Mančester Siti otimaju oko dovođenja napadača Barselone, trener Katalonaca Luis Enrike istakao je da bi voleo da Pedro ostane u klubu.

13.17 - UROŠ ĐURĐEVIĆ NAPUSTIO VITESE

Doksorašnji napadač Vitesea slobodan je u izboru nove sredine. Partizan je nedavno odbio, a da li postoji šansa da se vrati u Zvezdi. OPŠIRNIJE >>> OVDE.

12.43 - JUVENTUS ŽELI ERIKSENA

Stara dama je očigledno izvisila kada je u pitanju transfer Julijana Drakslera, te su se okrenuli Premijer ligi. Prema poslednjim informacijama sa Ostrva, Juve želi da nagažuje vezistu Totenhema Kristijana Eriksena.

12.17 - NASTAVLJA SE SAGA OKO IVANA PERIŠIĆA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Hrvatski fudbaler je ovog leta tražena roba. Inter ne odustaje od njegovog dovođenja, ali 12 miliona je malo za Volfsburg koji traži 20.

11.45 - FLEŠEVI IZ KLUBOVA KOJE NE ZABORAVLJAMO

- Defanzivac Logronjesa Inigo Zubiri nalazi se na korak od prelaska u Levante. Prošle sezone odigrao je 21 meč.

- Golman Đirone Andres Deset blizu je prelsak u L'Hospitalet.

- Velšanin Dejv Edvards dogovorio je saradnju sa Vulverhemptonom do 2017. godine.

11.17 - JUNAJTED PRODUŽIO UGOVOR S PORTUGALCEM

Mladi golman Džoel Dinis Kastro Pereira produžio ugovor sa Junajtedom do 2018. godine. Lepa vest s obzirom na to da De Hea ne želi više da brani. vredi pomenuti da 19-godišnji Portugalac još nije debitovao u Premijer ligi.

10.55 - ABERDIN POTVRDIO - ŽELIMO PARKERA

Menadžer Aberdina Derek Mekines potvrdio je škotskim medijima da su zainteresovani za kupovinu Džošue Parkera iz Crvene zvezde. Međutim, poručuje da neće paničiti, niti žuriti, jer je do kraja prelaznog roka ostalo još sasvim dovoljno vremena za procene, pre konačnog poteza.

10.51 - DA LI ĆE DE GUZMAN POJAČATI MARSELJ?

Fudbaler Napolija Džonatan de Guzman nalazi se na meti Olimpika iz Marselja koji je spreman da ponudi 2.5 miliona za njegove usluge. Međutim, Naolitanci ne prihvataju ništa ispod 4 miliona.

10.36 - OŽEGOVIĆ NAPUŠTA VOJVODINU?

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Italijanski mediji preneli su vest da je Sampdorija ponudila dva miliona evra Vojvodini za usluge mladog napadača. OPŠIRNIJE  >>> OVDE

10.27 - MELO NEĆE IZ GALATASARAJA

Brazilski fudbaler Felipe Melo neće preći u Inter ovog leta pošto je sa Galatasarajem produžio ugovor do 2019. godine. Trener Intera Roberto Manćini je od početka prelaznog roka želeo da dovede Mela, sa kojim je sarađivao u Galatasaraju, ali je igrač odlučio da ostane u Turskoj.

10.15 - DE HEA NE ŽELI DA BRANI ZA JUNAJTED

Španski golman je ovakvu odluku saopštio treneru golmana i njegov transfer u Real je sada još izvesniji. OPŠIRNIJE >>> OVDE.

09.46 - BITKA NAPOLIJA I MILANA ZA SORIJANOV POTPIS

Iako se Roberto Sorijano nije video protiv Vojvodine, Napoli i Milan su krenuli u borbu za potpis veziste Sampdorije. Italijanski mediji nisu objavili cenu, ali ističu da neće biti mala. Takoše, dodaju da bi Mihajlović mogao da bude faktor koji bi privoleo Sorijana da pređe na San Siro. Prvenstveno jer ga je trenirao u Đenovi.

09.35 - MURINJO KUPUJE U PSŽ-U

Čelsi je pokazao interes za dovođenje desnog beka PSŽ-a Gregorija van der Vila. Da li to znači da se Banetu Ivanoviću drma pozicija?

09.30 - DŽON STONS JE TRAŽENA ROBA NA OSTRVU

Za defanzivcem Evertona vlada velika pomama na Ostrvu. Karamele su već odbile dve ponude od Čelsija za mladog Stonsa, ali se sada u trku uključio i Mančester junajted. Menadžer Evertona je bio besan pre nekoliko dana i isticao je da bi prelazni rok trebalo da važi do početka šampionata.

Transferi, tračevi

09.27 - BERBATOV U GRČKOJ

Kako grčki mediji prenose, bivši napadač Totenehma, Junajteda i Monaka Dmirtar Berbatov nalazi se na meti PAOK-a i Olimpijakosa.

09.20 - TAFAREL REKAO ''DA'' ZA RAJKOVIĆA

Predrag Rajković već nekoliko dana figurira kao potencijalno pojačanje Galatasaraja čiji trener golmana, legendarni Brazilac Tafarel, je bio u sredu na Marakani. I rekao je ''DA'' za dovođenje zlatnog omladinca. Prva ponuda od dva miliona je odbijena, čeka se da Turci dupliraju sledeću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemac

    14. avgust 2015 | 13:23

    Nek ide dok jos stizu ponude za njega..posle ga nece niko..trebao je i lazovic pre 2 godine da ide dok su imali ponude od 4-5 milijona

  • Ogi

    14. avgust 2015 | 15:03

    Nemoj Rajko tamo...zbog Jagode..

  • rRealan

    14. avgust 2015 | 15:45

    Pa gospodo budite realni i prestanite se baviti sta ce biti kad ce biti nas golman brani sezonu veoma lose svaki sut maltene je pola gola igrali smo u Milanovcu bez njega i Khriman je odlicno odradio posao i jedina utakmica na kojo nismo primili gol zato zapmtite zapad ne kupuje novine vec ono na zelenom terenu tako da i ako ima koje ponude prihvatiti je oberucke napred Zvezda do titule...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA