Fudbaler Sitija poželeo saigraču iz Čelsija da dobije dijareju!

Drugovi u reprezentaciji, ali na klupskom nivou veliki rivali

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Već u drugom kolu Premijer lige nas očekuje derbi između Mančester Sitija i Čelsija, iliti "derbi skorojevića" kako zovu ove dve ekipe navijači drugih timova na Ostrvu, a peckanja pred ovaj meč su već počela i to na relaciji reprezentativnih drugova Vensana Kompanija i Edena Azara.

Dvojica Belgijanaca koji su stubovi belgijske reprezentacije ponovo će se naći na suprotnim stranama u duelu "građana" i "plavaca" i to u direktnom duelu. Znajući koliko je njegov zemljak neugodan za čuvanje, Kompani je poručio da bi mu bilo najlakše da ga sačuva ukoliko bi ovaj dobio dijareju.

- Nadam se da će dobiti neki stomačni virus i dijareju. Samo se šalim, ali zaista njegov uticaj na igru Čelsija se ne može umanjiti, ma koliko vi pokušavali. Protiv Svonsija možda nije odigrao najbolji meč, ali to su ustvari još gore vesti po nas. Kada ima loptu,, vema je opasan, svaka taktika pada u vodu. Mislim da ako bude nastavio da napreduje mogao bi da bude na nivou Ronalda i Mesija - izjavio je Kompani.

Duel između Mančester Sitija i Čelsija se igra u nedelju od 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA