GROBARI ZOVU NA PLATO ISPRED JUGA: Dođite da pokažemo vernost, čak i ako ne prođemo BATE

Navijači Partizana uputili poziv da se nakon meča dođe na plato ispred Južne tribine

  • 49

Pred fudbalerima Partizana nalazi se meč sezone. U sredu, na stadionu u Humskoj, gostuje BATE Borisov. Eliminacija Belorusa značiće i ulazak u Ligu šampiona.

 

Stadion je odavno rasprodat i očekuje se paklena atmosfera na tribinama. Međutim, posao neće biti nimalo lak. BATE je ekipa koja godinama igra LŠ, ima iskustvo, a pritom i povoljan rezultat iz prvog meča (1:0).

 

Grobari se nadaju da će njihovi miljenici obezbediti grupni fazu, ali pozivaju sve navijače da pruže podršku i ukolko crno-beli ne prođu plej of.

 

- Pozivamo sve navijače Partizana da, bez obzira na rezultat, posle utakmice dođu na plato ispred Južne tribine, gde će se pojaviti fudbaleri Partizana kojima ćemo dati podršku za nastavak sezone u prvenstvu i, nadamo se, Ligi šampiona. U slučaju da ne prođemo dalje, dođite i pokažite vernost Grobara, koja nas toliko razlikuje od drugih - poruka je navijača Partizana, popularnih Grobara.

 

Podsetimo, revanš meč plej ofa za Ligu šampiona igra se u sredu od 20.45 minuta na stadionu Partizana.

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    25. avgust 2015 | 15:11

    Pa sto uprava ne postavi BIMove oko stadiona pa ljudi mogu da prate i utakmicu ako vec nema karata. A ne da dolaze posle utakmice. Kao na Vimbldonu?

  • Rale

    25. avgust 2015 | 13:21

    Koliko zlobe od sitnih dusa? Za razliku od vas mi nismo navijali za Kairat.Uostalom profil zvezdasa je od obrazovanja, par godina oko skole a poreklo dzulovsko.To je moralni opis prosecnog Zvezdasa a oni koji su iznad tog nivoa su prevareni, za izbor kluba.Uostalom oni se po inerciji deklarisu kao zvezdasi ,jer je komunisticka propaganda uticala na opredelenje.

  • grobar do koske

    25. avgust 2015 | 11:40

    IDEMO GROBARI, DA SVI KAO JEDAN ZBIJEMO REDOVE, KADA JE POTREBNO ZA SPAS, SLAVU I PONOS VOLJENOG KLUBA, A NE KAO PUTNJICAVI, KADA IM NE IDE , POSEBNO U KOSARCI, U PROTEKLIH 15 GODINA POSTA, NIGDE IH NIJE BILO !!! ZA PARTIZAN, JAKO, JACE I NAJJACE, IZDRZI-POBEDI-MOJ PARTIZANE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA