Grof Božović: Još nisam video da je Rajković otišao

Trener crveno-belih očekuje da ekipa pobedom ode na prvenstvenu pauzu

  • 7

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je na konferenciji za medije pred meč u Lučanima protiv Mladosti da se nada da će ekipa pobedom mirno dočekati pauzu u Superligi, a potom i 149. večiti derbi, takođe je rekao da još uvek nije video da je golman Predrag Rajković napustio klub, i da je dan ranije bio na treningu.

- Očekujemo pobedu i nastavak serije, posebno jer sledi pauza i želimo da je dočekamo u dobrom raspoloženju. Neće biti lako, Mladost je dobro organizovana ekipa, može da savlada svakoga u ligi. Nadam se da ćemo imati pravi pristup - rekao je Božović.

On je poručio je zadovoljan partijama crveno-belih, ali i da je bodovni saldo mogao da bude veći za dva boda.

- Da smo još iskoristili penal protiv Radničkog iz Niša, bila bi i veća prednost. Ne igramo još na nivou na kojem želimo. Dugo se slaže ekipa i mislim da nije toliko loše. Došao je Sikimić, sa njim dobijamo raznovrsnost u napadu, on je igrač koji je izvanredan u skoku - rekao je Božović i dodao da bi danas trebalo da bude realizovan povratak u klub Slavoljuba Srnića.

On je dodao da je naredni meč od velike važnosti za tim jer pobeda zadržava lidersko mesto uoči derbija sa Partizanom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Glave su u torbama pred pauzu, koncentracija nije na nivou. Isto je tako i kada se vrate sa reprezentativnih akcija. Nadam se da će pauza biti dobra za nas - poručio je Božović.

Crnogorski trener ističe da će kapiten i golman Predrag Rajković biti u timu u Lučanima, iako se nalazi pred transferom u Makabi iz Tel Aviva.

- Juče je bio na treningu, još nisam video da je otišao. Mislim da bi za neke igrače bilo dobro da odu na pozajmicu jer imamo mnogo fudbalera na spisku. Za njih bi bilo bolje da igraju - zaključio je Božović.

Prvotimac Marko Grujić veruje u nastavak trijumfalnog niza.

- Bilo bi sjajno kada bismo derbi dočekali sa pet vezanih pobeda i dobili dodadno samopouzdanje. Biće teško, ali kao i na svakoj utakmici Zvezda ida na tri boda - izjavio je Grujić.

Utakmica osmog kola Superlige između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u Lučanima.

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pana

    28. avgust 2015 | 15:36

    Samo napred Grofe,vjerujemo u tebe,ako bog da stize titula!

  • Grobar

    28. avgust 2015 | 15:32

    Onda otvori oci cuo sam da pomaze

  • GROBARISOPOT

    29. avgust 2015 | 05:57

    Bozovicu, da li si i igrackoj i trenerskoj karijeri pobedio jos neku utakmicu osim namestene???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA