SRPSKA TRANSFER PIJACA: Voša dovela veliku želju Zvezde, Lalatović uzeo vezistu iz Partizana!

Veliki broj potpisa viđen je u Srbiji poslednjeg dana prelaznog roka

  • 3
Stadion Karađorđe, FK Vojvodina Foto: Telegraf

Nisu samo Crvena zvezda i Partizan obeležili poslednji dan prelaznog roka. I ostali srpski klubovi bili su aktivni 31. avgusta i može se reći da su pojedini odradili odličan posao.

Tu pre svega mislimo na Vojvodinu koja je, osim što je uspela da zadrži Mirka Ivanića, dovela bivšeg igrača Crvene zvezde Nikolu Antića, ali i želju kluba sa Marakane Marka Vukčevića.

Antić je sezonu počeo u dresu Jagodine, a na levom boku je zamenio Bojana Nastića: - Presrećan sam. Došao sam u jedan od tri najveća kluba u državi - rekao je Antić.

S druge strane, Vukčević je došao u Novi Sad na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpije. Pre dva dana, Voša je dovela i Lazara Rosića koji je dao gol Zvezdi na Marakani, ali je ostala bez Janka Tumbasevića koji se vratio u Spartak.

Foto: Vijesti.me/Savo Prelević Foto: Vijesti.me/Savo Prelević

Jagodina jeste izgubila levog beka, ali je dovela Slavka Marića na tu poziciju. Bivši igrač užičke Slobode napustio je Dilu Gori. Jagodinci su doveli i napadača Gorana Jerkovića, a tokom dana očekuju odgovor veziste Dušana Martinovića.

POSLEDNJI TRANSFER DAN U PARTIZANU I ZVEZDI: Drame u Humskoj biće i u utorak, Zvezda dovela dvojicu igrača!

OFK Beograd je potpisao Vladimira Božovića iz ruske Mordovije, Nikolu Mikića iz Manise i Aleksandra Radovanovića iz šabačke Mačve. Klub je napustio Miloš Antić, koji je otišao na Kipar, a očekuje se i potpis Srđe Kneževića.

Foto: MNPress/N. Parausic Foto: MNPress/N. Parausic

Doskorašnji napadač Minska Nikola Ćirković potpisao je ugovor sa Voždovcem i tako zamenio Predraga Sikimića koji je otišao u Crvenu zvezdu. Na ''krov'' je stigao i vezista Partizana Nenad Marinković. Doduše, kao pozajmljen igrač.

Borac iz Čačka je potpisao Ivana Petrovića koji je raskinuo ugovor s Partizanom. Petrović je svojevremeno u Humsku stigao iz Kragujevca, ali je odigrao samo osam minuta. Radnički iz Niša je doveo Miloša Krstića, dok je Spartak iz Subotice potpisao Bojana Božovića iz Arabije.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. septembar 2015 | 14:18

    ..Posto se veoma "tanko" zavrsila po Srpskog sampiona, malo smo novaca potrosili, jedino razumno i racionalno resenje za njega (NOVAC) je, DA SE PREBACI NA RACUN KK PARTIZAN, DOK GA "RAZNI SMUTLJIVCI" NE BI POHARALI...!!!! I PONOVO, ZAUVEK NAS PARTIZAN NAJBOLJI, NAJJACI I NAJSLAVNIJI KLUB OVOG DELA EVROPE !!!

  • Mile

    1. septembar 2015 | 12:13

    Sa krsticem radnicki moze da igra i za titulu

  • Ezra

    1. septembar 2015 | 15:25

    Koja je to sad.neka maserka .vosa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA