Latino lepotica zbog Đokovića potpisala za Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-bele dobile vredno pojačanje u liku reprezentativke Kostarike

  • 4

Niste do sada bili neki veliki ljubitelj ženskog fudbala? E, pa možda bi od sada trebalo da se zainteresujete i za dame u kopačkama...

U smiraj prelaznog roka Ženski Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je Kostarikanku Danielu Kruz (24), reprezentativku svoje zemlje, koja, pored nespornog kvaliteta, skreće pažnju i izgledom...

- Daniela Kruz Mehia (San Hoze, Kosta Rika), dvadesetčetverogodišnja Latinoamerikanka, reprezentativka Kostarike, učesnica svih svetskih šampionata, još od vremena kada je postala reprezentativka svoje zemlje, nakon četverogodišnje internacionalne karijere u SAD, svoju fudbalsku karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi - saopštili su crveno-beli.

>>> Upoznajte RADilice: Ove cice sa Banjice će dominirati srpskim fudbalom! (FOTO) (VIDEO)

Daniela Cruz, Danijela Kruz

Zanimljiv je i razlog zbog kojeg je Daniela izabrala upravo Zvezdu. On se zove - Novak Đoković.

- Otkrila nam je i svoju veliku tajnu, a to je da je upravo Novak bio ključni razlog njenog dolaska u Crvenu Zvezdu, nakon što je na Gugl pretraživaču pročitala da je Crvena Zvezda njegova velika ljubav, potrudila se da na svaki način stupi u kontakt sa rukovodstvom ŽFK Crvena Zvezda i da im ponudi saradnju - navodi se na sajtu ŽFK Crvena zvezda.

Oblačeći crveno-beli dres Daniela je sa ponosom istakla kako joj je posebna čast da oblači dres velikog kluba, koji je u svojoj istorij bio ne samo prvak Evrope, već i prvak sveta, kao i da je presrećna što će svoju fudbalsku karijeru nastaviti u klubu za koji od svog rođenja navija i njen najveći idol i jedan od najboljih sportista na svetu, Novak Đoković.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Empedokle Etna

    1. septembar 2015 | 20:14

    Kada si prvak Evrope i Sveta, večno si prvak Evrope i Sveta! Oni koji nemaju tu globalnu iliti interkontinentalnu titulu, preostaje im da je žele, sanjaju, streme ka njoj. Samo najveći uspeju u osvajanju Sveta! Hvala ti CRVENA ZVEZDO što si mi kao navijaču omogućila da budem prvak Sveta!!!

  • DELIJA

    1. septembar 2015 | 19:30

    Dobro dosla pruzi najbolje partije sto mozes u crveno belom dresu zelim ti toplu dobro doslicu od SRCA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA