Rad porazom startovao u Ligi šampiona pred 2000 ljudi!

Mlade fudbalere sa Banjice gledalo više navijača nego seniore

  • 0

Možda ste zaboravili, ali Srbija ima predstavnika u Ligi šampiona, a to nije Milorad Mažić. 

 

Fudbaleri Rada, uzrast do 19 godina, porazom od Domžala na Banjici rezultatom 1:0 startovali su u elitnom evropskom takmičenju za mlade.

 

Utakmici na stadionu u Crnotravskoj ulici prisustvovalo je oko 2.000 navijača, koji su videli izuzetno zanimljivu utakmicu i nesrećan poraz srpskog predstavnika. Naime, već u 15. sekundi golman gostiju Malnar je dobio crveni karton zbog faula van kaznenog prostora, a ispostavilo se da je njegova zamena Ambrožič bio ključ pobede Slovenaca, prenosi Mozzartsport.

 

Rezervista među stativama gostiju odbranio je nekoliko velikih šansi igrača Rada, a ovi su za to bili kažnjeni u 38. minutu preko Petrića, koji je postigao, ispostaviće se, i jedini gol na meču.

Do kraja utakmice sudija je pokazao još dva crvena kartona - oba igračima Rada! Najpre je u svlačionicu poslao Kričaka, a onda i u završnici duela kapitena Denića.

 

Revanš je za nedelju dana.

 

Pobednika dvomeča čeka još jedan nokaut krug (protiv boljeg iz meča Elfsborg -Stjarnan), a ukoliko pređe i taj stepenik, u plej-ofu se ukršta sa drugoplasiranim ekipama iz grupa, koje trenutno igraju po programu seniora.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA