OTKRIVENA MISTERIJA: Ženi koja je pretukla Rondu izrasta penis?!

Velika farmaceutska kompanija koja proizvodi nedozvoljene supstance jedan je od sponzora nove šampionke

  • 15

Pobeda Australijanke Holi Holm nad Rondom Rouzi i dalje je tema "broj 1" u borilačkom svetu.

>>> UFC KRALJICA JE "MRTVA"! Ronda Rouzi brutalno nokautirana! (FOTO) (VIDEO)

Posle strašnog nokauta, do juče nepobediva Amerikanka završila je u krvi na podu, kasnije i u bolnici, gde su joj lekari savetovali da zbog ozbiljnosti povrede glave ne bi smela da se vraća u ring u narednih četiri do šest meseci.

Upravo je superiornost Holmove u oktagonu izazvala sumnje da tu zapravo nisu "čista posla", posebno ako se ima u vidu da je jedan od glavnih sponzora muškobanjaste pobednice, u sportu ozloglašena farmaceutska kompanija "Intel Pharma", najpoznatija po proizvodnji određenih steroida, koje strogo zabranjuje WADA (Svetska antidoping agencija), čija pravila primenjuje i Američka antidoping federacija, pod kojom je i UFC organizacija.

Printskrin: Youtube/TheGodlyNoob Printskrin: Youtube/TheGodlyNoob

Posle spektakularne pobede Australijanke, sve su glasnije priče da je koristila jednu od četiri zabranjene supstance iz grupe "Selektivni androgeni modulator receptora", koja je nalik klasičnim anaboličkim steroidima i izaziva iste efekte kao i testosteron.

- Holi ih nije uzimala, tako da ne pridajemo mnogo pažnje ovoj priči. To što se, u sklopu sponzorstva, slikala sa nekim supstancama koje su možda zabranjene, ne znači i da ih je koristila - odbija napade menadžer Holmove Leni Freskez.

>>> KRV OMILJENE MMA RIBE! Posle ovog nokauta Ronda Rouzi završila u bolnici! (FOTO) (VIDEO)

Na internetu se ubrzo pojavio i snimak sa merenja pre borbe, na kome je uvećan pubični deo nove šampionke, gde se jasno može videti uvećanje klitorisa za nekoliko puta, što je, prema tvrdnjama upućenih u materiju, posledica dugotrajne upotrebe steroida.

- Njen klitoris se uvećao i, nažalost po Holi i sve žene koje koriste steroide, efekti upotrebe steroida su trajni. Dakle, klitoris se više nikad neće vratiti na veličinu pre upotrebe dopinga - kaže fitnes guru Džejson Bloha, koji je primetio ove promene na telu šampionke.

Njegovo kompletno izlaganje na ovu temu možete čuti u nastavku, u priloženom videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    19. novembar 2015 | 16:06

    Ima veceg kliću nego većina muškaraca onu stvar ...

  • Louigi

    19. novembar 2015 | 13:40

    Steroidi podsticu rast klitorisa

  • lesa

    19. novembar 2015 | 15:24

    Zato ce sad da ih lema komotno da moze da se takmici u muskoj konkurenciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA