Partizan nije poslao skauta u Holandiju, a Drulović ima nelogično opravdanje za to!

Iako su crno-beli u igri da prezime u Evropi, stručni štab ne čini sve napore da se maksimalno pripremi za ključne mečeve

  • 6

Fudbaleri Partizana su u velikoj rezultatskoj krizi, kako u domaćem šampionatu, tako i u Evropi, gde su dobro počeli u prva dva kola Lige Evrope.

I pored dva vezana poraza protiv Bilbaa, crno-beli su i dalje u igri za plasman u narednu rundu, što bi značilo i prezimljavanje u Evropi.

>>> Hoće li da žuljaju? Ljubinko prvi probao nove stolice na stadionu Partizana (VIDEO)

>>> Drulović: Nadam se da će Zvezda ispustiti 21 bod prednosti, kao protiv Strazbura!

U skladu sa tim, potpuno je nejasna odluka da Partizan nema svog čoveka na utakmici AZ Alkmara u holandskom prvenstvu. Meč protiv AZ-a koji je na programu u četvrtak, može biti i odlučujuć kada je u pitanju plasman crno-belih u nokaut fazu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Partizanu preti odlazak igrača, Popović isplatio Živkovića zbog izjava njegovog oca!

Zato je čudna odluka da na meču protiv Herenvena nema Partizanovih skauta, a još čudnije objašnjenje trenera Ljubinka Drulovića zašto se nije odlučio na takav potez.

- Danas u modernom fudbalu nema tajni. AZ Alkmar ima sjajan tim i nemaju šta da izgube. Imamo vremena da pripremimo taj meč i odigramo ga na najbolji mogući način - rekao je Drulović na konferenciji pred meč protiv Novog Pazara.

Kada ovu rečenicu uporedimo sa činjenicom da jedan Murinjo i dan danas ide po Evropi, pa čak i lično gleda utakmice kako bi analizirao protivnika, ova izjava trenera Partizana deluje potpuno neubedljivo i nelogično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doka.cz

    21. novembar 2015 | 15:15

    Trenercina,strucnjak veliki!!!Doduse,valjda je svestan da ce i tu utakmicu izgubiti pa sto bi onda i slao koga,skupa karta!;-)

  • Звезда

    21. novembar 2015 | 15:16

    Распадају се полако ко и кк.

  • Ekica

    21. novembar 2015 | 15:13

    NEMA VEZE DRULOVIC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA