Vojvodina kontrama uništila Partizan: Ninković promašio penal, Božinov neverovatnu šansu (VIDEO)

Vojvodina za 8 minuta pokorila Humsku

Partizan je poražen u 20. kolu Superlige od Vojvodine, koja je slavila u Humskoj sa 2:0 golovima Lazara Rosića i Aleksandra Stanisavljevića.

 

Pravi haos viđen je u Humskoj u poslednjih 10 minuta. Vojvodina je povela golom Rosića posle dobrog skoka nakon kornera kada je smušeno odreagovao golman Kljajić.

 

Neverovatna situacija viđena je u 88. minutu, kada je Vojvodina duplirala prednost. Najpre je Partizan imao penal, odgovornost je preuzeo Ninković, ali mu je Perić odbranio nogom. Odmah je usledila kontra Vojvodine koju je realizovao Stanisavljević.

 

 

 

Posle dosadnog prvog poluvremena, drugo je donelo mnogo više uzbuđenja. Partizan je imao više od igre do 80. minuta, stvorio je nekoliko dobrih šansi, a najbolju je propustio Valeri Božinov u 61. minutu, kada je promašio neverovatnu priliku. Sam je šutirao sa 7 metara, posle sjajnog proigravanja Saše Ilića.

 

 

Prvo poluvreme je bilo veoma dosadno kada su u pitanju šanse na obe strane. Bilo je nekoliko poluprilika, ali ništa ozbiljno, što bi ugrozilo Kljajića i Perića.

 

U redovima Vojvodine je najopasniji po gol Kljajića bio Ožegović, koji je imao nekoliko opasnih pokušaja da zapreti iz kontre, kao i dva pokušaja glavom, ali jednom nije stigao do lopte, a drugi put je loše zahvatio glavom. Treba napomenuti i pokušaj Pankova posle kornera u početnim

 

Ipak, zato nije manjkalo tenzija, koje su započete još od prvog minuta, kada su u klinč ušli Vožinov i Sekulić, a u tom tonu se završilo i posle sudijskog zvižduka kojim je okončano prvo poluvreme. Tada je Saša Ilić ''očitao bukvicu'' Nastiću iz Vojvodine.

 

Nemila je scena bila tokom prvog poluvremena i kada se sa južne tribine orila uvredljiva pesma na račun gostiju, zbog koje je meč na kratko prekinut.

 

Crno-beli su imali bolje šanse u drugom poluvremenu, ređale su se prilike pred golom Rosića, ali ih nisu iskoristili. Po nepisanom pravilu, usledila je kazna, pa su tako gosti za svega osam minuta rešili meč u svoju korist.

 

Najpre je Rosić pogodio posle kornera, da bi u 88. minutu Stanisavljević rešio pitanje pobednika nakon što je Ninković prethodno promašio penal.

 

Partizan je loše najavio veoma bitan meč protiv Augzburga koji je na programu u četvrtak i u kome crno-beli mogu da obezbede proleće u Evropi.

 

PFC1

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA