Svet gori od priča da je gej, a Ronaldo ima diplomatski odgovor na to!

Najbolji portugalski fudbaler ne krije da je imao probleme lične prirode

  • 0

Turbulentna godina je na izmaku za Kristijana Ronalda - od osvajanja Zlatne lopte i raskida sa dugogodišnjom devojkom Irinom Šajk, obaranja mnogih rekorda, do negativnih kritika, povezivanjem sa raznim seks bombama i na kraju - tračevima da je gej.

Nakon meča Lige šampiona u kom je Real Madrid rasturio Malme rezultatom 8:0, a četiri gola su upravo delo Portugalca kojima je postao fudbaler sa najviše golova u grupnoj fazi, priznao je da u poslednje vreme nije nbio na svom nivou zbog dešavanja van terena.

- Nisam igrao na svom najboljem nivou. Morate da uzmete u obzir da sam imao probleme lične prirode. Ne bih o tome da pričam, zadržao bih za sebe, ali sada sam u mnogo boljoj poziciji - rekao je Ronaldo u izjavi za TV Antena 3.

Spekulisalo se i da Ronaldo nema dobar odnos sa trenerom Rafom Benitezom toliko da je čak i dao upravi ultimatum, u kom zahteva da Španac ode, ili će u suprotnom to učiniti on sam.

>>> Srpski Ronaldo pre Ronalda od kog je Evropa učila fudbal (FOTO)

Najviše se pominju Pari Sen Žermen i Mančester junajted kao klubovi koji već šire ruke kako bi dočekali portugalskog fudbalera.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> I ONA SE PITA: Ronaldova majka iz jakog razloga ne želi da njen sin ode u PSŽ

Međutim, od toga izgleda neće biti ništa.

- Imam još dve godine važeći ugovor, i ostajem ovde. Mnogo se spekulisalo ovih dana, svaki dan se susrećem sa glasinama, ali ja sam ovde srećan. Normalno je da nas kritikuju kad nam ne ide dobro, ovo je ipak Real Madrid -  rekao je Ronaldo i na kraju dodao:

- Benitezu treba vremena. On svoj posao dobro obavlja i još se adaptira na Real. Imam dobar odnos sa njim, kao i svi ostali igrači - naglasio je Portugalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA