Cela Uprava Partizana uskoro odlazi! Do tada, glavni je Vazura?!

Generalni direktor crno-belih biće u tehničkom smislu na čelu kluba dok se ne održi Skupština

  • 50

Puklo je posle ispadanja iz Evrope!

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura potvrdio je danas Tanjugu da je kompletan Upravni odbor podneo ostvaku posle poraza od Augzburga 3:1 i eliminacije iz Lige Evrope.

- Ostavke su sinoć podnete i to je kolektivno učinio Upravni odbor. Skupština kluba biće zakazana u narednih 30 dana. Na čelu kluba u tehničkom mandatu biću ja - rekao je Vazura Tanjugu.

>>> Jevtović plače, ostali leže po terenu! Snimak očaja koji je prekrio Humsku! (VIDEO)

>>> Grobari oteli i zapalili zastave navijačima Augzburga! (FOTO)

Vazura je istakao da uprava snosi krivicu za neočekivanu eliminaciju iz Evrope.

- Sve karte su stavljene na Evropu, ovo je težak dan za Partizan. Uprava je najveći krivac i ne želimo da svaljujemo na igrače. Ipak, da su pobedili sigurno ne bi bilo ostavki - izjavio je Vazura i dodao da će trener Ljubinko Drulović do kraja polusezone voditi ekipu.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    11. decembar 2015 | 14:07

    I cela skupština da da ostavke jer je ona izabrala ovu upravu i sve vreme ćutala dok je Partizan uništavan.Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana.

  • Cionista

    11. decembar 2015 | 13:25

    Pa ostade onaj najgori. I sta nista. Taj isti Vazura ce postaviti ponovo svoje ljude i ponovo ce napraviti komediju od Partizana

  • Đomla

    11. decembar 2015 | 15:35

    Ninković napravi onaj start za crveni pa zbog ukazivanja pomoći sudija produži poluvreme dva minuta.U toj nadoknadi Živković dobije žuti a Partizan gol.Drugi Andrijin žuti je neviđena glupost.Trajković je zbog crvenog na sličnoj evro utakmici izbačen iz kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA